Zavřít reklamu

Fakt, že vám Apple přidá ke sluchátkům AirPods Max v balení obal Smart Case je sice potěšující, obzvlášť u firmy, která vám k monitoru za 140 tisíc nedá hadřík, ovšem na druhou stranu Smart Case není zrovna to, v čem byste chtěli sluchátka s cenou přes 16 tisíc korun nosit. Smart case totiž nechrání v podstatě nic, kromě náušníků a i ty chrání jen ze předu a zezadu a tak největší výhodou tohoto pouzdra zůstává fakt, že je zdarma a také je to, že se jedná o jediný způsob jak sluchátka uspat a šetřit jejich baterii.

Nový patent, který byl Applu udělen však ukazuje, že se pro AirPods Max chystá něco lepšího. Patent podal Apple už v roce 2017, ovšem až teprve nyní se dostal na veřejnost a bych schválen. Jedná se v něm o ochranné pouzdro s flexibilními magnetickými úzávery a sponami, které by mělo sluchátka zcela obejmout a chránit je ze všech stran.

I přes to, že obrázky v patentu jsou pouze ilustrativní, ukazují, že obal ochrání celá sluchátka, nikoli pouze jejich část. Obal se skládá z přední a zadní části, které se rozevírají a pomocí dvojice magnetických spojovacích proužků drží pohromadě. Uvnitř jsou pak bezpečně uložena celá sluchátka, včetně mostíku mezi pravým a levým sluchátkem.

Dnes nejčtenější

.