Zavřít reklamu

Komu nestačí klasická nabídka řemínků pro chytré hodinky Apple Watch, ten má na výběr ze široké škály řemínků od výrobců třetích stran. Máme zde řemínky jednoduché, designové, luxusní – a užitečné. Společnost BACtrack představila nové řemínky pro Apple Watch s vestavěným testerem na hladinu alkoholu v krvi.

Vlastnosti nejnovějšího řemínku pro Apple Watch s názvem BACtrack Skyn umožňují jeho majiteli rychle a spolehlivě změřit hladinu alkoholu v krvi. Kromě řemínku nabízí společnost i jednoduchý náramek. K prodeji by oba doplňky měly být v průběhu druhé či třetí čtvrtiny tohoto roku, cena by se měla pohybovat kolem 99 dolarů.
BACtrack Skyn slibuje měření alkoholu v krvi „pasivně, přesně a téměř v reálném čase“, zároveň umí poskytnout svému majiteli představu o tom, jak jeho tělo zpracovává alkohol a kdy je pravděpodobné, že bude opět střízlivý. Na náramku i řemínku lze rovněž nastavit vibrační alarm, který uživatele upozorní, že jeho hladina alkoholu stoupla nad stanovenou úroveň.

Tvůrci těchto doplňků věří, že monitoring v reálném čase umožní také nové příležitosti ve výzkumu a péči. Automatizovaný hardware by podle nich mohl poskytnout spolehlivější data, než existující metody, jako jsou třeba dechové zkoušky.

BACtrack Skyn umožňuje i použití pro další osobu. Kompatibilita s HealthKitem zatím nebyla zmíněna, aplikace BACtrack i předchozí hardware této společnosti s HealthKitem spolupracují.

bactrack-skyn-apple-watch

Zdroj: AppleInsider.com

Dnes nejčtenější

.