Zavřít reklamu

Apple pojmenovává zařízení podle toho, o které zařízení se jedná a před název dá vaše jméno. Můj iPhone se tak například po prvním spuštění a zadání mého jména pojmenoval „Lukas’s iPhone“. Stejně tak se jmenuje i Magic Mouse, jelikož je s počítačem spojena přes bluetooth a při používání na více počítačích se tak lépe rozpozná. Pokud jich však vlastníte víc, určitě byste uvítali možnost je přejmenovat, abyste předešli možným komplikacím.

Apple umožňuje přejmenovat všechna svá zařízení, která spolu nějak komunikují, což se týká i Apple Magic Mouse. Při přejmenovávání nemusíte zařízení odpojovat a ani nijak manipulovat s bluetooth a tento postup funguje na všechna bluetooth zařízení, která lze spárovat s Macem. Postup by měl být rovněž totožný na všech verzích macOS a OS X.

Jak v macOS přejmenovat svou Apple Magic Mouse

  1. V horním panelu otevřete nabídku skrývající se pod ikonou Apple.
  2. Vyberte „Předvolby systému“.
  3. Přejděte do sekce „Bluetooth“.
  4. Pravým tlačítkem klikněte na danou Magic Mouse a vyberte „Přejmenovat“.
  5. Změňte jméno a klikněte na tlačítko „Přejmenovat“.
howto-rename-apple-magic-mouse-610x425

Jakmile nové jméno potvrdíte, bude se tak vaše Apple Magic Mouse objevovat ve všech ostatních místech, kde se zobrazují bluetooth zařízení. Stejně tak bude i s ostatními bluetooth zařízeními, která máte se svým počítačem spárovaná a přejmenujete je.

Magic Mouse 2 2

Zdroj: osxdaily

Dnes nejčtenější

.