Zavřít reklamu

Někteří možná nyní čekají dárek od LsA, ten samozřejmě dostanete, ale až pod stromeček a to v podobě aplikace, která bude pro naše čtenáře zcela zdarma a běžně je samozřejmě placená. Na to jaká to je aplikace si však budete muset ještě nějaký ten týden počak. Nyní bychom vás naopak chtěli zapojit do akce, která udělá radost někomu jinému a tu radost někomu jinému uděláme my všichni.

Každý den od 1. 12. si odložte nějakou částku. Může to být jediná koruna nebo klidně mnohonásobně víc. Každý den až do Štědrého dne si odložte nějakou částku a 24. 12. když budete nedočkavě čekat na stromeček, tak hned ráno vše co jste si odložili pošlete nebo odneste kam vás jen napadne. Může to být jakýkoli útulek pro zvířátka, zoologická zahrada, dětský domov, charita nebo zkrátka cokoli co je vašemu srdci nejbližší. Společnost Zavřel Média již roky podporuje Slovenské útulky pro pejsky, ale vy si samozřejmě vyberte cokoli co chcete podpořit a udělejte to. Berte to jako váš Vánoční dárek pro nás a splňte nám toto přání.

I kdybyste si řekli, že odložíte jen jednu jedinou korunu každý den, tak si vemte, že na LsA zavítá 500 000 UIP měsíčně, což znamená zhruba 300 000 reálných uživatelů. Kdyby to udělal skutečně každý, tak darujeme 7 200 000Kč na dobrou věc! To znamená, že i kdybyste se rozhodli dávat jen jednu jedinou korunu každý den bokem, má to smysl! Děkujeme!

lsa charita

 

Dnes nejčtenější

.