Zavřít reklamu

Apple Pay se neustále rozšiřuje, i když ne tak rychle, jak bychom si všichni přáli, a v současné době je dostupná již v 11 zemích světa. V Evropě je ale platební služba Applu jen v čtyřech zemích (Francie, Rusko, Švýcarsko a Velká Británie) a obrovské Německo mezi nimi kupodivu prozatím není. To by se však mělo brzy změnit, protože Apple na svých stránkách (pravděpodobně předčasně omylem) označil Německo jako jednu ze zemí, která Apple Pay podporuje.

Všimly si toho německé blogy zaměřující se na novinky týkající se Applu a kromě vyznačení země na mapě dostupnosti mají i další důkazy, že do naší sousední země Apple Pay skutečně již brzy zamíří. Reddit uživatel Alisamix totiž zjistil, že když si uživatel vyhledá na německých stránkách Applu „Apple Pay“, míří neaktivní odkazy na apple.com/de/apple-pay/ a na další stránky s podporou pro službu, které jsou kompletně v německém jazyce.

Apple již na své stránky nahrál novou mapu, kde Německo vyznačené není, protože splečnost pravidelně sleduje všechny stránky i fóra a jakmile se objeví nějaký únik nebo problém, okamžitě zahladí stopy nebo kontaktuje příslušnou osobu, která problém zveřejnila a snaží se jej vyřešit. Je ale dost možné, že Apple Pay pro Německo bude oznámena již příští čtvrtek na konferenci, kde kalifornská společnost představí i nové počítače a notebooky Mac.

apple_pay_germany_map
apple_pay_germany_support
apple-pay-fb

Dnes nejčtenější

.