Zavřít reklamu

Předminulý týden nám Apple na Keynote představil dvojici nových mobilních telefonů – iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Nový majitelé se mohou těšit na rychlejší procesor, upravený vzhled či zcela nový Home Button. Ti, kteří si chtějí zakoupit větší iPhone 7 Plus se budou moci radovat dokonce i z duálního fotoaparátu a tím pádem i z optického zoomu. Novinek je skutečně mnoho, ale přesto stále iPhone 7 neumí ve vzduchu levitovat (překvapivě). Dokovací stanice Air Charge však bude levitaci iPhonu důvěryhodně napodobovat.

Stanice Air Charge se objevila na populárním serveru Kickstarter a stojí za ní podnikatel Sheffiled Nolan. Stanice je kompatibilní s jakýmkoli iPhonem, který se nabíjí pomocí Lightning konektoru. Svůj jablečný telefon do zmiňovaného konektoru stačí připojit a následně se bude otáčet nad kruhovou základnou. Zajímavé hlavně je, že konektor se speciálním podstavcem není se základnou propojen žádnými dráty, ale podstavec na kterém iPhone leží skutečně levituje ve vzduchu.

Jedná se skutečně o velice vtipný doplněk, jak zařízení funguje v praxi můžete vidět v prezentačním videu na zmiňovaném Kickstarteru. Dockovací stanici můžete zakoupit v bílé nebo černé barvě. Cena takové parády je 79$ pro všechny, kteří se rozhodnou projekt podpořit na Kickstarteru. Podnikatel Nolan se ale nechal slyšet, že je schopen následně dokovací stanici prodávat za 199$. Jak se líbí jeho nápad vám?

air_charge_iphone7_001-780x439

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.