Zavřít reklamu

Office 2016 for Mac iconMicrosoft si pro dnešní závěrečný den týdne připravil malé překvapení pro všechny, kteří pracují s velkými wordovskými dokumenty, obrovskými excelovskými tabulkami a monstrózně dlouhými prezentacemi. Vydal bezplatný update, který nabídne uživatelům přechod z 32 na 64 bitovou verzi MS Office. Mimo toto pak aktualizace nabízí, již tradičně, nějaká základní vylepšení stability a poladění celkového výkonu. Aktualizaci vám nabídne samotný Microsoft Auto Update a celková velikost pro Word, Excel a Power Point je něco málo přes 2,5GB. 

S dnešní aktualizací se tak všechny programy z balíku MS Office stávají oficiálně 64 bitovými. Jedná se o Outlook, Excel, Word, PowerPoint a OneNote. Podle Microsoftu tato aktualizace podstatně zlepšuje stabilitu programů a přechod na 64 bitovou verzi umožňuje využití „mnoha nových a inovativních funkcí“ – alespoň tedy dle oficiálního vyjádření lidí ze společnosti.

64 bitové verze MS Office byly dostupné pro uživatele přihlášené do programu Office Insider, nyní jsou ale k dispozici všem, kteří na to mají specifikace počítače. Microsoft pouze upozorňuje na to, že může nějakou dobu trvat, než na 64 bitový systém předou také vývojáři různých rozšíření, která jsou mezi uživateli populární. MS Office je na OS X (macOS) od 70 dolarů ročně přes službu Office 365.

office update 64bit
Office for Mac 2016 FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.