Zavřít reklamu

icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline.

[appbox appstore id1001528193 oldprice=“14,99€“]

UV – Ultraviolet
Ochraňte sami sebe před riziky, které mohou nastat, když nekontrolujete svůj pobyt na Slunci. UV – Ultraviolet vás může ochránit před UV paprsky, jelikož vám zobrazí úroveň slunečního ultrafialového zaření, které dosáhne na zemský povrch v místě, kde se nacházíte. Aplikace zobrazí hodnoty indexu v rozsahu od nuly a výš – čím vyšší je hodnota, tím větší je potenciál pro poškození kůže a očí.

[appbox appstore id962455416 oldprice=“2,99€“]

4K UHD Converter
Stalo se vám někdy, že váš video přehrávač nebo editor nepodporuje 4K? 4K Ultra HD Converter vám umožní konvertovat váše nahrané nebo stažené 4K UHD videa na 1080p HD, SD (HD MP4, HD AVI, MP4, AVI, MPEG, WMV, MOV, FLV, MP3 a další). Pokud chcete shlédnout 4K video na iPhonu/iPadu/zařízení s Androidem nebo editovat 4K video v Final Cut Pro, iMovie, Avid a dalších video editovacích softwarů, tak v první řadě musíte konvertovat 4K video na HD/SD formát. Aplikace nabízí také některé editační funkce (jas, saturace a další).

[appbox appstore id994076648 oldprice=“23,99€“]

Thermox
Ať už jste kdekoliv, tak Thermox vám zobrazí lokální venkovní teplotu na vašem Macu, takže nikdy už neopustíte domov nepřipraveni. Aplikace vám tedy zobrazí kolik stupňů je venku, klimatické podmínky a pro srovnání také teplotu, která byla předchozí den. Můžete si zvolit ze stupňů Celsia (°C), Fahrenheita (°F) a Kelvina (K).

[appbox appstore id865942517 oldprice=“1,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654635320 oldprice=“14,99€“]

SmartZipper
Aplikace SmartZipper je profesionální aplikací na procházení veškerého obsahu vašich archivů. Také díky této aplikaci můžete ochránit své archivy hesly. Aplikace podporuje RAR, ZIP,7z, Tar, Gzip, Bzip2 a další.

[appbox appstore id999812064 oldprice=“19,99€“]

Moon Phase
V případě, že máte rádi Měsíc, tak s touto aplikací budete vždy vědět, v jaké fázi se právě Měsíc nachází. V integrovaném kalendáři uvidíte minulé a budoucí lunární cykly a uvidíte západ a východ Slunce. Aplikace automaticky nastavuje denní a noční režim na základě západu a východu Slunce.

[appbox appstore id1088699025 oldprice=“2,99€“]

LEGO Star Wars
LEGO Star Wars je ideální hrou pro všechny fanoušky LEGA a Star Wars. Moudře si vyberte svojí postavu, řešte různé hádanky a spolupracujte se svým týmem, abyste porazili temnou stranu. Odemkněte více než 160 postav, zažijte různá překvapení a zábavné okamžiky s touto poutavou hrou.

Recenze uživatele:
,,Chytlavá, troufám si říci až návyková záležitost, u které se dobře pobaví jak mladší tak starší hráči. Díky různým možnostem hraní a bonusovým levelům je i trvanlivost hry poměrně vysoká. Grafika je pěkná i na starších strojích (MBP13 2010 má všechny efekty na max), hudba je samozřejmě původní filmová. Ferel ve svých hrách důsledně podporuje gampady, což hraní znatelně ulehčuje (a šetří klávesnice). Pro Star Wars fany prakticky povinnost, ale doporučuji i všem ostatním.“

[appbox appstore id422055550 oldprice=“19,99€“]

LEGO Batman
Arkham Asylum je domovem pro duševně choré zločince – nebo přinejmenším byl, do té doby než utekli. Nyní spolu zločinci spolupracují na páchání trestných činů a na vás je, abyste je definitivně zastavili. Začněte bojovat za spravedlnost buď v roli Batmana nebo Robina.

[appbox appstore id437518148 oldprice=“19,99€“]

LEGO Indiana Jones 2
LEGO Indy se vrací ve svém největším dobrodružství! LEGO Indiana Jones 2 kombinuje zábavu a kreativní výstavbu LEGO kostiček. V této hře si můžete zahrát více než 60 postav (např. Marion Ravenwood, Short Round, Mutt, Belloq, Dr Jones Sr. a samozřejmě Indyho), řídit nová a zajímavá vozidla a mnoho dalšího.

Recenze uživatele:
,,Nejlepší LEGO hra. Nahráno XX % hodin bez pádu. V pořádku běží na základním iMacu 21,5” 201″

[appbox appstore id426148818 oldprice=“19,99€“]

LEGO Marvel
Létejte, rozbíjejte a vybojujte si cestu skrze vzrušující LEGO dobrodružství jako jedna ze sta klasických Marvelovských postav. Avengers, X-Men, Spider-Man a další hrdinové musejí bok po boku bojovat proti alianci Doctora Dooma. Prozkoumejte svět Marvelu, který je celý postaven z LEGA. V této hře si můžete také vytvořit vlastního superhrdinu a sestavit jeho schopnosti, zbraně či kostýmy.

Recenze uživatele:
,,je to super jen víc lodí by to chtělo. a trochu delší příběh.“

[appbox appstore id768108239 oldprice=“29,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

StarDrive 2: Sector Zero
[appbox steam simple 445690 oldprice=“9,99€“]

Zoombinis
[appbox steam simple 397430 oldprice=“9,99€“]

Bulb Boy
[appbox steam simple 390290 oldprice=“8,99€“]

Euro Truck Simulator 2 – High Power Cargo Pack
[appbox steam simple 304214 oldprice=“4,49€“]

The Dream Machine: Chapter 1 & 2
[appbox steam simple 94300 oldprice=“3,99€“]

Dnes nejčtenější

.