Zavřít reklamu

Lightning EarPods iconDobrých několik měsíců se zahraniční zdroje obeznámené s plány Applu předhánějí v tom, aby upřesnily informaci, jakých sluchátek se dočkáme společně s novým iPhonem. Chystaný iPhone 7 (nebo iPhone 6SE) už totiž nenabídne 3,5mm jack, s čímž už všichni tak nějak počítají, a tak se nabízí otázka, jakých sluchátek se tedy nakonec dočkáme. Nové video z YouTube nám ale možná dává odpověď.

Na videu se totiž objevila sluchátka s Lightning konektorem. Na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého, protože taková jsme už v minulosti viděli, ale tentokrát nám autor videa ukazuje, že sluchátka doopravdy fungují. Muž je totiž na videu připojil do Lightning konektoru na iPhonu 6s a přehrál video na YouTube. Ze sluchátek je i na videu slyšet zvuk a dokonce fungují i ovládací tlačítka pro zesílení, zeslabení a postavení/spuštění skladby nebo videa.

Je tu ovšem pravděpodobnost, že se jedná buďto o čínský klon nebo o podomácku upravená sluchátka. Jinými slovy jde pravděpodobně o ukázku, jak by mohla taková sluchátka vypadat. Autor videa je totiž poměrně dost opatrný a nechce ukázat detail Lightning konektoru. Ten i takto na videu vypadá přeci jen trochu odlišně, než jak jej známe od Applu, jelikož je širší.

Tak či tak, jsou celkem tři možnosti, jakých sluchátek se společně s novým iPhonem dočkáme. První možnosti jsou EarPods s Lightning konektor, druhou standardní EarPods s 3,5mm jackem a k nim přibalená redukce, jak už jsme několikrát viděli a poslední, asi nejméně pravděpodobnou možností jsou sluchátka bezdrátová, která ale bude Apple prodávat samostatně, jak to naznačují informace od zdrojů.

https://youtu.be/X5Hnrs5OJOo

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.