Zavřít reklamu

Lightning vetracek iconKomerční sdělení: Horké letní dny začínají být pomalu ale jistě neúnosné. Čím dál více lidí tráví čas u vody, či někde u klimatizace/větráku. Co ale takhle spojit trávení času u vody s osvěžujícím větrákem? Nyní je to možné a nepotřebujete k tomu ani obrovský větrák, ani zásuvku. Stačí Vám k tomu malý větráček, který pomocí lightning konektoru připojíte do nabíjecí zdířky Vašeho iPhonu a větráček začne automaticky fungovat. Větráček je malý, skladný a žádným způsobem nezatěžuje Vaši baterii. Energie, kterou si větráček vezme je opravdu minimální.

Lightning vetracek FB

Větráček je možné použít se všemi přístroji, které disponují lightning konektorem. (iPhone, iPad, iPod). Větráček je skvělá a praktická věcička, která zaručeně potěší každého majitele Apple produktů. Je dostupný ve třech barvách a to modrá, bílá, růžová.

SOUTĚŽ
Chcete si zdarma zasoutěžit o 3 větráčky libovolné barvy? Nyní máte jedinečnou možnost se připojit do soutěže, která probíhá do 1.8.2016 na Facebook stránkách eshopu VšeproiPhony.cz. Soutěž naleznete pod tímto odkazem: https://goo.gl/YYLFcZ

Větráček do lightning konektoru a spoustu dalšího příslušenství pro iPhone můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

Lightning vetracek 1

Dnes nejčtenější

.