Zavřít reklamu

iphone_lightning_earpodsPravděpodobně nejkontroverznější novinkou týkající se nadcházejícího modelu iPhone 7, jsou sluchátka. Respektive to, jakým způsobem budou řešená, jak se budou do telefonu připojovat a jak vlastně budou v balení vypadat. Že by Apple do svého nového iPhonu nakonec 3,5mm konektor nacpal, již nevěří pravděpodobně nikdo. Otázkou ovšem zůstává, jakou formou Apple přítomnost Lightning konektoru vyřeší. Nedávno se spekulovalo o tom, že by společnost používala současné Earpods sluchátka a dodávala k nim jen redukci. Dnes se na čínských sociálních sítích ovšem objevily zajímavé obrázky, na kterých by mohl být finální produkt…

V první řadě je opět nutné podotknout, že původ těchto fotografií, a obecně jakékoliv informace z Číny, je třeba brát značně s rezervou. Ačkoliv čím více se blíží vydání, tím pravděpodobnější úniky budou. Bylo to tak zatím každý rok a letošek by neměl být výjimkou. Nové snímky pochází již tradičně z čínské sociální sítě Weibo.

Je na nich vidět to, co velmi zdárně připomíná klasické současné Earpods, ovšem na jejich druhém konci není analogový 3,5mm jack, ale 8-pinový Lightning konektor. Na kabelu se také nachází ovladač hlasitosti (pravděpodobně spolu s mikrofonem), přesně tak jak to známe ze současného modelu, který se poslední 4 roky k iPhonům dává.

Jedinou výraznou změnou je zvětšený plastový obal, který se nachází u Lightning konektoru. Na základě tohoto faktu si mnoho lidí myslí, že se jedná o padělek. Jelikož přece není důvod, aby tak velký kus plastu na sluchátkách vůbec byl. Navíc to není vůbec hezké a vypadá to „divně“. Většina lidí si už ovšem neuvědomuje, že použitím digitálního konektoru je potřeba také integrovaného převodníku (DAC). A právě to je velmi pravděpodobně důvod, proč je toto místo poněkud větší. Všech 9 snímků v plném rozlišení si můžete prohlédnout zde.

lightning earpods

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.