Zavřít reklamu

iphone_lightning_earpodsNová fotografie z čínské sociální sítě Weibo nám ukazuje, jak by mohla vypadat sluchátka EarPods, když by Apple skutečně představil iPhone 7 bez 3,5mm sluchátkového konektoru, o čemž se spekuluje už od listopadu minulého roku. Fotografii objevil zahraniční magazín iPhone7.nl, ale je téměř jisté, že nejde o únik originálních sluchátek od Applu, protože Lightning konektor je výrazně širší, než u Lightning kabelu nebo jiného oficiálního příslušenství. Apple se totiž vždy snaží udělat kabely a různé adaptéry co nejmenší to vůbec jde.

I tak ale díky fotografiím získáváme představu, jak by taková Lightning sluchátka mohla vypadat. Do teď totiž pořádně nevíme, jakých sluchátek se v balení iPhonu 7 dočkáme, tedy pokud se Apple skutečně chystá zbavit 3,5mm jacku. Poslední zprávou je, že Apple k iPhonu přibalí obyčejná sluchátka s 3,5mm konektorem a k tomu i redukci, což je asi ten nejšílenější způsob, jaký by mohl zvolit.

A proč se vlastně chce Apple zbavit 3,5mm jacku? Především proto, aby iPhone 7 mohl být ještě tenčí, konkrétně prý o 1mm, tudíž se dostane přibližně na tloušťku iPodu touch, který ale sluchátkový konektor má.

Nejideálnější by pak bylo, kdyby Apple k chystanému iPhonu přibalil sluchátka bezdrátová. Ta by se totiž dala připojit téměř ke všem zařízením nejenom od Applu. Pokud by totiž Apple začal prodávat jen EarPods s Lightningem, k Macu byste je asi moc nepřipojili, leda tak přes redukci, za kterou Apple, jak jej už známe, bude chtít několik stovek korun.

iPhone-7-EarPods-sketchy-800x528

*zdroj: macrumors

 

Dnes nejčtenější

.