Zavřít reklamu

square-enixJaponská herní vývojářská společnost Square Enix, nejvíce známá pro obrovsky populární Fantasy & Science Fiction sérii Final Fantasy, vytvořila webovou stránku, která nám odhaluje novou RPG hru pro Apple Watch, Cosmos Rings.

Stránka neposkytuje žádné velké podrobnosti ohledně jména, příběhu nebo způsobu hraní. Nachází se zde pouze jeden obrázek a potvrzení, že hra bude spadat do RPG žánru. Na stránce jsou konkrétně zmíněny pouze Apple Watch, což naznačuje, že hra nebude k dispozici pro zařízení pracující se systémem Android Wear.

Na obrázku z webu je zobrazena postava nesoucí meč, která běží přes virtuální tunel. Ukazatel „1/30“ zobrazuje aktuální postup ve hře prostřednictvím řady úkolů společně s nějakým druhem stopek a číslem, které mohou naznačovat měnu (japonský jen). Andrew Hoyle z CNETu spekuluje, že to může být hra založená na GPS, která bude určena jako konkurence pro Pokémon GO. Jeden ze čtenářů vyjádřil své obavy vzhledem k výdrži baterie při hraní na Apple Watch. Nám nezbývá nic jiného, než jen doufat, že bude hra vzhledem k baterii v hodinkách přívětivá.

Final Fantasy je jednou ze světově nejúspěšnějších herních sérií s více než 115 miliony prodaných kusů. Několik iOS verzí hry je k dispozici na iTunes.

cosmosrings

Dnes nejčtenější

.