Zavřít reklamu

Poslední dobou vás o japonských hrách informujeme často. Není to ani tak z důvodu selektivního výběru, nýbrž zejména kvůli doslovné záplavě východních titulů. Za tu mohou především dvě herní studia – Bandai Namco a Square Enix. My se tentokrát zaměříme na druhou jmenovanou společnost, která stojí za legendární ságou Final Fantasy. Ta brzy oslaví neuvěřitelných 32 let a jak tento milník lépe oslavit, než kvalitním mobilním taktickým RPG. Hra War of the Vissions: Final Fantasy Brave Exvius byla sice oznámena již v prosinci, ale až teď jsme se dočkali zajímavějších detailů a větších podrobností.

V Brave Exvius se podíváme do světa Lapis, na kontinent zvaný Adler. Naším jediným úkolem bude vydat se na výpravu za mýtickými krystaly, které budeme muset posbírat. Pochopitelně to nebude tak jednoduché a v temných zákoutích na nás budou čekat různá monstra a nepřátelé. Celý bojový systém bude probíhat takticky, po tazích. Víme, co si říkáte – těšili jste se na rychlou akci a místo toho budete muset vyčkávat. Není však třeba se bát, hra nabídne další dva módy, a to automatický režim „high-speed“ styl hraní. Co přesně budou nabízet je zatím ve hvězdách, ale jejich názvy dávají jasně najevo, že titul chtěli vývojáři přiblížit nováčkům v sérii.

Každá hratelná postava bude mít své speciální schopnosti a pokud se vám podaří je dobře nakombinovat, čeká vás krásný ohňostroj plný epických efektů. Co se úrovní týče, vše bude probíhat klasicky na bázi RPG a své dovednosti spolu s vybavením budete moci zužitkovat při plnění eventů a světových úkolů, za jejichž splnění vás čeká sladká odměna. Zároveň hra nabídne plnou lokalizaci a dokonce namluvený dabing, takže o zážitek se bát nemusíte. Bohužel zatím chybí datum vydání, avšak brzy se otevřou brány předběžných registrací. Za ni dostanete exkluzivní postavy a další příjemné bonusy. Uvidíme, jak si Square Enix se hrou poradí. Vypadá to, že můžeme těšit na kvalitní mobilní hru na hrdiny. Dáte Final Fantasy šanci?

War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius

Dnes nejčtenější

.