Zavřít reklamu

Square Enix patrí medzi svetovú špičku na poli popredných producentov hier, s ktorými sme sa mohli stretnúť na všetkých dostupných platformách. Nezaostávajú ani mobilné telefóny a zariadenia so systémom iOS, na ktorých sme si počas uplynulých rokov mohli zahrať nestarnúce tituly ako Life Is Strange, Hitman GO alebo Final Fantasy. Práve posledné spomínané univerzum, ktoré si za svoj čas na trhu získalo enormný počet fanúšikov, by sa už čoskoro malo dočkať rozšírenia. Square Enix sa totiž postaralo o predstavenie novinky s názvom War of the Visions :Final Fantasy Brave Exvius. Bude sa tak jednať o pokračovanie úspešného spinoffu Brave Exvius, ktorý má na svedomí Alim v kolaborácii so Square Enix.

Od uvedenia hry Final Fantasy Brave Exvius na trh prešli už dva roky, pričom titul predstavoval sympatický nový nádych pre klasickú sériu. Ako tomu už býva zvykom, novinka War of the Visions by mala doraziť najprv do Japonska. Po debute behom, ktorý by mal prebehnúť v roku 2019 sa následne môžeme dočkať expanzia na západ, ktorá sprístupní hru v Európe a na americkom kontinente. Okrem traileru a názvu hry sme sa oficiálne žiadnych bližších detailov nedočkali. Všetko však nasvedčuje tomu, že okrem konzoly Nintendo Switch by sa hra mala objaviť aj na obrazovkách zariadení so systémom iOS a Android.

Oznámená RPG-čka poslúži ako príjemný dodatok do širokého univerza Final Fantasy. 

V takticko-strategickej novinke by sme sa mali dočkať niektorých prvkov z hry  Final Fantasy Tactics, ktorú si pamätáme ešte z roku 2007. Vzhľadom na vývoj a sprístupnenie podobných titulov je možné predpokladať, že sa bude jednať o free to play záležitosť, ktorá sa časom dočká navýšenia herného obsahu. Nenechajte si ujsť krátky teaser trailer, ktorý vám povrchovo načrtne hlavnú myšlienku hry War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius.

Square Enix

Dnes nejčtenější

.