Zavřít reklamu

Retina MacBook iconKomerční sdělení: Zatím poslední představené zařízení společnosti Apple je úžasné zařízení, které bylo nakonec pojmenováno pouze a jenom – MacBook. Jedná se o zařízení, které je až neuvěřitelně tenké, výkonné a hlavně designově vychytané do sebemenších detailů. MacBook je vyráběn hned v několika barevných provedených, což byl opět nový krok od Applu.

Pokud si chcete zakoupit MacBook s 12″ retina displejem, který je opravdu nesmírně úžasný, zakoupit si jej můžete hned v několika barevných provedeních – zlatá, černá, stříbrná nebo nově i oblíbená hlavně u dam a slečen – Rose Gold, tedy růžově zlatá. Jedná se o poměrně dobrý krok, díky čemuž si lidé vybírají barvu ke svým dalším zařízením jako jsou iPhony nebo iPady. Vše můžete mít tedy náležitě barevně sladěné, což je pro detailisty hodně povedený krok.

Jedná se o největší novinku, která má za sebou poměrně hodně dlouhý a náročný vývoj, který si společnost Apple nechá také náležitě zaplatit. K dispozici je zařízení buď s 256GB SSD diskem, nebo 512GB SSD diskem a 8GB pamětí RAM. Nejvyšší verze MacBooku s 12″ displejem se cenově pohybuje přímo na Apple.cz na částce 47.990kč, což je poměrně hodně vysoká částka. Levnější varianta je k dispozici za 39.990kč.

Jestliže máte o toto jednoznačně dokonalé zařízení zájem a chcete si ho pořídit, nicméně na druhou stranu do něj nechcete investovat tak vysoké částky, můžete se podívat na webové stránky AppleTRH.cz, kde je například nyní k dispozici MacBook 12″, Retina displej a kapacita 512GB SSD za skvělou cenu 29.800kč. Jedná se až o neuvěřitelnou cenu – u tohoto produktu je například i záruka a to až do ledna roku 2017.

12″ zařízení je ideální pro cestování a díky svému výkonu a dlouhému výdrži na baterii se můžete těšit na ideálního pomocníka při dlouhých cestách a hlavně na spolehlivého partnera při práci, který Vás nikdy nenechá na holičkách.

MacBook 2015 FB 4

Dnes nejčtenější

.