Zavřít reklamu

Na trhu existuje nepřeberné množství nejrůznějších krytů/polepů určených pro majitele iPhonu nebo MacBooku. Můžete jimi docílit originálního vzhledu, často se ale jedná o nevzhledné kousky, které design zařízení od Applu akorát kazí. Výjimkou jsou ale většinou obaly, které produkty zahalí do retro kabátku. V tomto článku se na čtyři takové způsoby podíváme.

1) Ochranné pouzdro pro iPhone s retro designem

Za 37 dolarů si můžete pořídit pouzdro, díky němuž bude váš iPhone vypadat jako zařízení z 80. let. Pouzdro je béžové a nechybí ikonické duhové logo Applu nebo fingované větrací otvory ventilátorů z původního počítače Apple Macintosh SE.

2) Protekční vrstva v retro stylu pro iPhone

Za 20 dolarů si můžete koupit samolepku, díky které získáte „retro look“. Je tenčí než pouzdro, ale při případném pádu ochrání iPhone méně.

3) Protekční vrstva v retro stylu pro MacBook

Za 30 dolarů dostanete samolepku, která promění váš MacBook Pro, MacBook Air nebo MacBook 12 v retro počítač. Samolepka je ve stejném stylu jako výše zmíněná verze pro iPhone.

4) Retro iPhone 7 Plus od společnosti Colorware

Jednoznačně nejdražší volba ze všech zmíněných možností. Koupě tohoto iPhonu v retro provedení vás vyjde na 1 900 dolarů. K zakoupení ho naleznete zde.

Colorware iPhone 7 Retro FB

Dnes nejčtenější

.