Zavřít reklamu

Apple PridePracovníci společnosti Apple se včera odpoledne účastnili dalšího ročníku San Franciského pochodu LGBT Pride parade. Kromě mnoha zaměstnanců cupertinské společnosti, se pochodu zúčastnil také její CEO, Tim Cook. Celý pochod se konal na podporu lidské rovnoprávnosti a diverzity napříč etniky a sexuální orientace. Tento rok si však Apple připravil jednu zvláštnost, která byla pro společnost premiérou. Všichni zaměstnanci, kteří se pochodu účastnili, dostali speciální barevný náramek pro své hodinky Apple Watch. Nový látkový náramek v duhových barvách byl exkluzivní pouze pro tuto událost a jeho volný prodej se velmi pravděpodobně neplánuje.

Exkluzivní Pride Apple Watch band je vyrobený z nylonu, obsahuje paletu duhových barev, které jsou s Pride pochody spojené, a na ruce vypadají poměrně zajímavě. Mimo to společnost vybavila své zaměstnance také speciálními buttony a limitovanou edicí trika s logem Pride. Zatím nejsou známy žádné zprávy o tom, že by společnost plánovala tyto náramky pro Apple Watch prodávat. Ale je poměrně jasné, že pokud se k tomu někdy svolí, budou mizet jako housky na krámě. Navíc by je mohli spojit s podporou samotného LGBT hnutí. Produkty z řady RED jsou mezi uživateli populární a nákupem se finančně podporuje také dobrá věc.

Na obrázcích níže si můžete prohlédnout, jak takovýto pochod vypadá. Během včerejšího večera se začalo objevovat mraky snímků jak na Facebooku, tak Twitteru, Instagramu a ostatních sociálních sítích.

View this post on Instagram

Marching with #pride #applepride and Mr Cook.

A post shared by Tenny Design (@tennypinheiro) on

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.