Zavřít reklamu

Facebook-Messenger-iOS-icon

Facebook Messenger je aktuálně jedna z nejpopulárnějších chatovacích aplikací na světě. Dokonce jej používá aktivně více než 900 milionů uživatelů. Mark Zuckerberg uvedl na výroční konferenci F8, že Messenger je na celém světě druhá nejpopulárnější aplikace pro iOS, na prvním místě je Facebook. Minulý rok na konferenci F8 Mark řekl, že Messenger má „pouze“ 700 milionů aktivních uživatelů. Facebook dnes Messenger aktualizoval a nabídl uživatelům další novinky. Jednou z nich je zbrusunová hra fotbal o které jsme vás již informovali. Postupně se ale také začíná některým zobrazovat záložka Hlavní, která má mnoho nových funkcí.

Záložku Hlavní nalezneme v levé dolní části samotného Messengeru. Dříve jsme po kliknutí na záložku nalezli poslední konverzace. Nyní již někteří uživatelé naleznou po stisknutí tlačítka Hlavní nejenom poslední konverzace, ale také seznam aktivních uživatelů, seznam oblíbených uživatelů a například i seznam vašich přátel, kteří mají zrovna narozeniny. Jak již bylo řečeno, Facebook funkci spouští postupně, takže jí v současné ještě všichni nemají.

asset-1

Facebook chce změnami přimět lidi, aby byli na Messengeru ještě častěji a měli větší důvod komunikovat s ostatními. Facebook se své chatovací aplikaci v poslední době opravdu věnuje, protože na začátku měsíce aktualizoval balíček smajlíků, který si zpočátku vysloužil ostrou vlnu kritiky. Naštěstí ale existuje způsob, jak nové ikony na Messengeru skrýt.

messenger new fb

*Zdroj: iPhoneHacks.com

Dnes nejčtenější

.