Zavřít reklamu

Messenger-football iconK dnešnímu dni si v Messengeru můžete se svými příteli zahrát šachy, dále pak pomocí příkazu @dailycute vygenerovat náhodný roztomilý obrázek a také se předhánět, kdo v basketbalu nahází více košů. Jenže se skrytými funkcemi Facebook rozhodně nekončí a nyní přidává do Messengeru další skrytou hru, díky které si můžete opět zkrátit čekání u doktora nebo na přítelkyni, která je už hodinu v koupelně a né a né vylézt.

Všichni jistě víte, že začalo Mistrovství Evropy ve fotbale 2016 a Facebook právě téměř vždy na podobné akce reaguje. Minule, když do Messengeru přidal basketbal, konal se March Madness. Nyní, když se koná UEFA Euro 2016, a tak můžeme si v Messengeru zahrát fotbal. Nejde sice úplně o plnohodnotný fotbal a dokonce nejde ani o střely na branku, ale můžete se se svými přáteli předhánět, kdo udělá více nožiček.

Hru aktivujete tak, že na svém iPhonu nebo smartphonu s Androidem otevřete Messenger, poté nějakou konverzaci a odešlete emotikon fotbalového míče. Jakmile bude emotikon odeslaný, stačí na něj kliknout a měla by se vám hra spustit. Je ale dost možné, že kliknutí na míč nic nestane, v takovém případě je dobré vyzkoušet Messenger ukončit, opět zapnout a znovu na míč kliknout. Pokud ani to nepomůže, nezbývá než Messenger odstranit a znovu nainstalovat, pak by měla hra už určitě fungovat, alespoň nám v redakci přeinstalace Messengeru pomohla.

A jak se hra hraje? Jde o to, udělat co nejvíce nožiček. Musíte tedy držte míč pořád „ve vzduchu“ tím, že na něj budete klikat a tím jej budete vykopávat nahoru. Záleží i na tom, z jaké strany na míč kliknete, protože podle toho se odrazí do stran a poté je tak mnohem těžší jej udržet ve vzduchu. Milník je vždy po 10 nožičkách, tedy že na 10 vám začne přes obrazovku jezdit světlo, aby vás rozptýlilo a na 20, 30, …. vás samozřejmě také čeká nějaký ten „bonus“.

Messenger skryta hra fotbal

Dnes nejčtenější

.