Zavřít reklamu

Messenger basketball game iconVzpomínáte si na nedávný článek, ve kterém jsme vám odhalili možnost zahrát si v Messengeru šachy pomocí speciálních příkazů? Šachy už nejsou jediná skrytá hra, kterou si v Messengeru můžete zahrát. Facebook totiž do své chatovací aplikace přidal možnost zahrát si basketbal. Jediné, co k tomu budete potřebovat je iPhone, iPad nebo smartphone případně tablet s Androidem a aktualizovat Messenger na nejnovější verzi.

Pak už jen stačí aplikaci spustit, otevřít chat s některým ze svých přátel, na klávesnici se smajlíky vybrat emotikon basketbalového míče, ten do chatu odeslat a poté na něj kliknout. Rázem se spustí hra, ve které si můžete zaházet na koš s basketbalovým míčem. Vašemu příteli se bude ukazovat počet bodů, které jste získali a to samé uvidíte i vy, pokud začne hrát on.

Hru ovládáte tak, že prstem rychle přejedete po obrazovce a tím hodíte míč na koš. Za každý koš se objeví malý emotikon jako odměna a pokud se vám povede dát 10 kosů, začne se obruč pohybovat.

Facebook přidal hru do Messengeru kvůli March Madness, který odstartoval ve čtvrtek a má tak uživatelům sloužit jako jakési zpestření nebo připomenutí události. Basketbal v Messengeru má k tomu na konzolích nebo PC hodně daleko, ale i tak jde o povedený zabiják času, kterým se můžete zabavit při stání ve frontě, během jízdy autobusem nebo při čekání na kamarádovu odpověď v chatu.

2016-03-18 15_00_40

Dnes nejčtenější

.