Zavřít reklamu

Facebook Messenger emoji 4
Přijde vám, že je na Messengeru málo smajlíků? Pak nyní můžete začít jásat. Facebook totiž oznámil, že do své chatovací aplikace přidává hned 1500 nových emotikonů. Nejčastěji se jedná o emotikony tváří, a tak vývojář nezapomněli ani na několik různých barev pleti od té nejsvětlejší, až po tu nejtmavší.

Ve Facebooku totiž nechtějí nikoho znehodnocovat, a tak prý jako první nabízejí emotikon ženy jako policistky, běžce, chodce, surfaře nebo plavce. Ačkoli se 1500 nových emotikonů může zdát hodně, diverzity není nikdy dost, a tak Facebook přislíbil, že další emotikon žen nebo různých barev pleti přidá v blízké budoucnosti.

V tiskové zprávě se také uvádí, že vývojáři změnili způsob, jakým se nyní emotikony uživatelům v aplikaci zobrazují. Doposud totiž někteří uživatelé viděli emotikony, jejichž vzhled se lišil v závislosti na jejich zařízení, ale nyní už uvidí všichni uživatelé Messengeru pokaždé úplně stejný smajlík, bez ohledu na zařízení. Facebook tak uvedl, že se nestane, že by uživatel viděl orámovaný otazník nebo emotikon, který jednoduše nedává smysl.

Kromě výše uvedeného přibylo ještě do Messengeru nové tlačítko, kde byste měli všechny nové i staré smajlíky najít. Tlačítko se nachází v menu nad klávesnicí, hned vedle tlačítka pro fotoaparát.

Facebook Messenger emoji 1
Facebook Messenger emoji 2
Facebook Messenger emoji 3
Facebook Messenger emoji 4
Facebook Messenger emoji 5

Dnes nejčtenější

.