Zavřít reklamu

Spock emoji
Včerejší aktualizace Watch OS nesoucí označení 1.0.1 přinesla na Apple Watch podporu pro emotikony stejně jako iOS 8.3 na iPhone. S Apple Watch tedy můžete psát stejné emotikony jako na iPhonu. Pokud si ještě vzpomínáte, iOS 8.3 přineslo mnoho nových smajlíků odlišných barev pleti a dalších. Některé však zůstaly skryté a tak jsme vám je pomohli najít odhlalit. Jednalo se o emotikon vulkánského pozdravu Spocka ze Star Treku. Nyní je tedy můžné používat úplně stejný emotikon také na Apple Watch, pojďme si ale ukázat jak.

Mnoho z vás samozřejmě namítne, k čemu vám takový návod je, když se Apple Watch u nás ještě ani neprodávají. To je sice pravda a jablečné hodinky jsou na zápěstí v naší republice vidět málo respektive vůbec, avšak pár našich čtenářů již Apple Watch vlastní, a tak jim přinášíme návod, aby si mohli emotikon vytvořit a ostatní se k nim mohou později připojit, až si Apple Watch pořídí.

Ze všeho nejdříve si musíte nastavit zkratku pro emotikon Spockova pozdravu na svém iPhonu. Vše potřebné se dozvíte v článku Jak používat tajný emotikon pozdravu kapitána Spocka na iOS 8.3

1. Spusťe si aplikaci Apple Watch na svém iPhone
2. Dole zvolte Moje Hodinky
3. Z menu zvolte Zprávy
4. Nyní Výchozí odpovědi

how-to-apple-watch-llap-01

 

5. Vyberte jednu z odpovědí, kterou nepoužíváte a
6. Namísto ní napište „spock
7. Z návrhů klávesnice nebo automatickým nahrazením vložíte emotikon

how-to-apple-watch-llap-02

 

Nyní při obdržení iMessage zvolte Odpoveď a vyberte z navrhovaných odpovědí emotikon pozdravu Spocka

how-to-apple-watch-llap-03

*zdroj: iMore

Dnes nejčtenější

.