Zavřít reklamu

Snapchat je obrovský konkurent pro Facebook, a proto se modrobílá sociální síť snaží svému rivalovi co nejvíce přiblížit podobnými, respektive na chlup stejnými funkcemi. Podle Snapchatu integrovala funkci Stories do Instagramu a Messengeru a zavedla před několika měsíci funkci Messenger Day, ale pouze pro uživatele v Polsku a Austrálii. A nyní Facebook oznamuje, že Messenger Day uvolňuje pro všechny uživatele.

Messenger Day je funkce určená pro iOS i Android zařízení. Snadno přidáte fotografii či video do svého Messenger Day, kde záznam následně pošlete konkrétním lidem či skupině lidí.

Aby se vám funkce ukázala, musíte si aktualizovat aplikaci Facebook Messenger na nejnovější verzi. Poté v chatovací aplikaci klikněte v horní částky na položku „Přidat do mého dne“, pořiďte fotografii či video, ozdobte ho textem či nálepkou a v pravém dolním rohu klikněte na šipku. Zobrazí se vám možnost, zda chcete přidat fotografii do svého dne, nebo ji poslat jako zprávu adresátovi. Pokud ji chcete přidat do svého dne, můžete v nastavení určit, komu se bude po dobu 24 hodin záznam zobrazovat.

messenger day fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.