Zavřít reklamu

MacBook iconTisková zpráva: MacBook je ideální zařízení pro každého, kdo hledá moderně provedený notebook se skvělým výkonem, rychlou odezvou a jedinečným operačním systémem OS X. MacBook Vám dokonale pomůže v každé situaci a pracovat na něm můžete jak doma, tak i v kanceláři s připojením na monitor pro větší obrazovku.

Nicméně MacBooky všeobecně bohužel v posledních letech nedostaly žádný upgrade. Prakticky od roku 2014, kdy přišel na trh nový MacBook pro s Retina displejem a velikostí buď 13“, nebo větší provedení s 15“obrazovkou, se nic prakticky nezměnilo. Ano, mnozí budete připomínat v uvozovkách novinku z roku 2015, kdy dostaly MacBooky s Retina displejem decentní upgrade – nicméně se o nic závažného nejednalo. Jak verzi 2014, tak i novější verzi MacBooku 2015 si můžete koupit na webu AppleTRH.cz a to za jednoznačně nejlepší ceny.

Proto se ptáme – budou letos uvedeny nové MacBooky? MacBook se 12“ Retina displejem je sice dobře použitelný a určený pro delší používání a je skvělý pro cestování. Nicméně na druhou stranu mu chybí to kouzlo pro všeobecnou práci, konektory, které lidé bohužel stále potřebují. Provedení je na jedničku a design na jedničku s hvězdičkou, nicméně to není zrovna ideální zařízení pro nás všechny.

Opět je zde na místě otázka – kdy budou nové MacBooky? Dočkáme se letos v září, kdy bude další plánovaná Apple Keynote, při které bude pravděpodobně představený nový iPhone 7 a další novinky, které jsou zatím v rukách spekulantů.

Co čekáte od nového MacBooku? Jaké by bylo ideální provedení, které by splňovalo všechny Vaše parametry a další specifikace? Zatím nejsou k dispozici prakticky žádné novinky a uvolněny informace, které by směřovaly k novinkám atd. Budeme si muset počkat a čekání si můžete zkrátit například výběrem vhodného Apple produktu na AppleTRH.cz – vyberete si jak zmíněné MacBooky, tak i iMac, iPad, iPhone a další.

MacBook FB

Dnes nejčtenější

.