Zavřít reklamu

Beats 1 iconPopulární hudební producent a umělec Joel Thomas Zimmerman, který je více známý jako deadmau5, je připraven připojit se k radiu Beats 1 tento pátek. Umělec, kterému je 35 let, bude mít vlastní show s názvem „mau5trap presents”. Premiéra se uskuteční v pátek 18. března ve 3:00 PST ( 23:00 SEČ). Kromě oznámení Beats 1 na twitteru, nebyly uvedeny žádné další podrobnosti. Přesto s ohledem na žánr a práci, kterou se deadmau5 zabývá, je pravděpodobné, že se show bude zaměřovat hlavně elektronickou hudbu. Taky je nejasné, zda deadmau5 dostane na Beats 1 více příležitostí nebo show „mau5trap presents” bude jenom jednorázové představení.

Ačkoli Zimmerman v minulosti podporoval Apple a jeho Hudební festival iTunes, loni byl kanadský umělec většinou vidět ve veřejné podpoře streamovací službě TIDAL, kterou provozuje raper Jay-Z a také byl spojován s řadou umělců, jako je Rihana a Kanye West, kteří také podporují TIDAL. Detaily dohody Zimmermana s Applem zůstávají nejasné, ale vzhledem k nedávnému konfliktu s Kayne Westem o jeho údajném pirátství různých softwaru pro tvorbu hudby a alb, se zdá, že Zimmermanova původní podpora TIDALu pomalu klesá.

Deadmau5 se připojí k umělcům jako je Dr.Dre, Pharell Williams, Major Lazer a Haim, kteří již v minulosti měli pořady v Beats 1 v Apple Music. V posledním rozhovoru moderátor Beats 1 Zane Lowe hovořil o umělecké svobodě, kterou Apple umožňuje tvůrcům rádia Beats 1 a tvrzením, že Apple Music neklade žádná omezení nebo pravidla týkající se specifické show a umožňuje hostitelům hrát cokoliv chtějí ve svém určeném okénku.

*Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.