Zavřít reklamu

Kombinácia slúchadiel Beats a americkej basketbalovej ligy v podobe NBA, predstavuje už dlhoročnú skutočnosť. Takmer všetci poprední predstavitelia svojich klubov tieto slúchadlá milujú a čo viac, hrdo ich prezentujú. Tento dlhoročný zväzok sa rozhodli spoločnosti spečatiť vzájomnou spoluprácou. Beats sa tak stávajú oficiálnym partnerom a dodávateľom hudobnej elektroniky pre najvyššiu basketbalovú ligu. Týka sa to nielen slúchadiel ale aj bezdrôtových reproduktorov a v podstate celého radu produktov. Súčasťou zmluvy je podpora všetkých prvkov, ktoré spadajú pod basketbalovú asociáciu vrátane NBA, WNBA, NBA G League, a amerického národného mužstva. Nenechajte si ujsť upútavku poukazujúcu na nové partnerstvo.

Predstaviteľom a hlavnou tvárou kooperácie nie je nikto iný, ako slávny LeBron James, ktorý obľuboval Beats ešte dávno pred akvizíciou Applu. Beats vedia ako predať svoj produkt a preto cielené reklamné kampane, v ktorých im asistujú športovci z NHL, NFL, NBA, či jednotlivých európskych futbalových líg, si konečne zaslúžili svoje ovocie. Apple je s týmto krokom nad mieru spokojný, keďže týmto krokom sa aj cupertinskemu gigantovi ujde značná časť zárobku. Mnoho športovcov nosí a zároveň aj prezentuje slúchadlá Beats aj bez toho, aby im za to platili, čo je len ďalším dôkazom o ich kvalite. Tieto zariadenia si počas rokov vytvorili famóznu fanúšikovskú základňu, vďaka ktorej môžu svoje portfólio len a len rozširovať do ďalších vôd.

Beats by Dre sú obľúbené nielen v basketbalových kruhoch

Jediným prvkom, ktorému sa ako tak darí vykoľajovať Beats z ich dominantného postavenia na trhu, sú extrémne obľúbené slúchadlá AirPods z priamej produkcie Applu. Na základe tejto skutočnosti sa priaznivci rozdelili do dvoch táborov, pričom americkí športovci viac inklinujú k Beats, zatiaľ čo tí európski (prevažne futbalisti) preferujú AirPods. Rivalita však nie je na mieste a preto sa oba produkty, resp. značky tešia obrovskej popularite aj mimo športového zázemia. Ktoré z dvojice slúchadiel preferujete vy?

Beats

Dnes nejčtenější

.