Zavřít reklamu

iPlatePokud milujete Apple, milujete ekosystém který představuje, ekosystém, kde vše navazuje na vše a společně tvoří jeden funkční celek a přesně v tomto duchu se ubírají také produkty MAGNEAT, které jsme měli možnost otestovat. Jedná se o sérii produktů, jejichž základem je tenký kryt na iPhone 6/6s, na jehož zadní části je neviditelný magnet. Magnet natolik silný, aby udržel iPhone v držáku v autě, v obalech a dalších produktech z řady MAGNEAT. Stačí tedy když si koupáte základní kryt na iPhone s označením MAGNEAT iPlate a následně můžete využívat všechny vychytávky z této řady.

Samotný kryt je ze zadní strany pokrytý černou nebo hnědou koženkou a telefon chrání jak zezadu tak i z boku. Bohužel však nepřesahuje přes displej a tak nemůžete telefon pokládat displejem dolů bez toho, aniž by hrozilo poškrábání. Otvory pro tlačítka a konektory jsou řečeny velmi jednoduše trojicí velkých výřezů. Kryt však musíte brát jen jako základ, pomocí kterého vstupujete do ekosystému, jenž si vás získá.

MAGNEAT

Jakmile nacvaknete kryt na iPhone, můžete jej vložit například do obalů iPlate Eman, což je koženkový odolný obal s trojicí přihrádek na kreditní karty a další doklady, díky kterému můžete nechat peněženku doma. V autě si zase připevníte buď na sklo nebo do výdechů ventilace držák, který je samozřejmě taktéž magnetický a telefon i s krytem na něj snadno připnete. Vše je snadné a hlavně pevné!

MAGNEAT iphone

Pokud tedy patříte mezi lidi, kteří doma nechtějí velký masivní obal, ale ven jej rádi nosí, pokud patříte mezi lidi kteří při sednutí do auta svůj telefon připevní na držák, pak si ekosystém MAGNEAT zamilujete. Žádné vyměňování krytů, nasazování telefonu do držáku na palubce ani podobné nesmysly vás totiž již nečekají, zkrátka přijdete a kamkoli chcete, telefon přicvaknete pomocí magnetu a opět jej snadno odpojíte. Magnet je navíc dostatečně silný, takže přežije i skvělou jízdu na D1 připevněný na držáku MAGNEAT Car Holder.

magneat-produkty

 

Magneat obal

 

Dnes nejčtenější

.