Zavřít reklamu

EthernetApple nedávno vydal aktualizaci s označením Security Update 3.28.2, která přidala bez jakéhokoli upozornění také zabezpečení pro Ethernet port. Problém je však v tom, že aktualizace způsobila některým uživatelům nefunkčnost Ethernet portu. Problém se týká majitelů iMaců a MacBooků Pro a je minoritní. Přesto se však diskusní fóra začala plnit informacemi o tom, že některým uživatelům Ethernet zkrátka nejede.

„Nainstaloval jsem si poslední aktualizaci a po restartu můj Ethernet port na iMacu nefungoval. Zjistil jsem, že aktualizace odpojila řadiče pro Ethernet a tím pádem je nefunkční a musím pro připojení k internetu používat Wi-Fi,“ zní například z fóra server Macrumors.com

Apple naštěstí zareagoval a zveřejnil na svých oficiálních stránkách návod, jak zjistit, zda máte nainstalovánu chybnou verzi aktualizace, která způsobuje nefunkčnost Ethernet portu. Jakmile se ukáže, že máte skutečně chybnou verzi software, je zde pak také návod, jak nainstalovat funkční aktualizaci, která vše opraví. Návod od společnosti Apple jak tento problém vyřešit naleznete přímo zde.

iMac with Retina 5K

Dnes nejčtenější

.