Zavřít reklamu

Recenze MacBook AirTisková zpráva: Chcete si pořídit notebook značky Apple, ale stále nevíte jaký zvolit? Nyní se nabízejí tři možnosti – MacBook Air, MacBook Pro, nebo nejnovější MacBook 12“ s retina displejem. Stojí před Vámi těžké rozhodování, nicméně je potřeba si uvědomit, k čemu budete MacBook využívat a podle toho se následně rozhodovat.

Pokud hodně cestujete, nebo hledáte ideálního pomocníka do školy na poznámky, rozhodně je správná volba MacBook Air, který má 13“ displej, snadno se přenáší a to hlavně díky svoji nízké váze. Ideální pomocník, všude je po ruce a navíc je cenově nejdostupnější. Obsahuje rychlý SSD disk, takže zvládne bleskově každou kancelářskou práci. Dokonale se hodí pro běžné a nenáročné uživatele pro všední používání.

Hledáte pomocníka na cesty a moc Vám nezáleží na utracených financích? Právě pro Vás je zde nejnovější zařízení, které se jmenuje jednoduše MacBook. Chlubí se dokonalým 12“ retina displejem s rozlišením 2304×1440 pixelů a rychlým SSD diskem. Jedná se o dokonale mobilní zařízení s jemným displejem, rychlou odezvou a nadčasovým vzhledem. Klávesnice s nízkým zdvihem a novou technologií stisku je něco převratného.

recenze Macbook Air

Jestliže jste grafik nebo fotograf a kromě jemného rozlišení potřebujete také výkon, aby Vaše aplikace šlapaly jako hodinky, rozhodně je v tomto případě nejlepší volba MacBook Pro, který můžete zvolit buď v provedení s 13“ nebo 15“ displejem. Na 15“ MacBooku Pro je rozlišení neuvěřitelných 2880×1800 pixelů, což je pro práci grafika a fotografa naprosto skvělá zpráva. Pokud tedy děláte webovou grafiku, milujete kreslení, focení nebo tvorbu 3D grafiky, MacBook Pro je pro Vás ta nejlepší možná volba.

Všechny tyto zařízení jsou poměrně cenově náročné, nicméně na druhou stranu – za kvalitu se platí a zde to platí dvojnásobně. Jestliže chcete zakoupit MacBook za výhodné ceny, najeďte na AppleTRH.cz, kde najdete všechny výše popsané zařízení za výhodné ceny a s minimálně půlroční zárukou. Pořiďte si dokonalé zařízení za finančně výhodných podmínek.

Apple MacBook Air

Dnes nejčtenější

.