Zavřít reklamu

New MacBook - iconVčera večer jsme vám ukázali záhadný MacBook, který se objevil ve speciálním pořadu 60 Minutes, o kterém se spekulovalo, že by mohl být chystaný 15″ MacBook Air nebo tenčí MacBook Pro. Apple ale nyní vyvrátil všechny spekulace a serveru Tech Insider potvrdil, že jde o 12″ MacBook, který už představil na jaře tohoto roku. Nicméně šance, že by si inženýři z Applu nevšimli zapomenutého budoucího produktu v místnosti, kde se natáčel televizní pořad byly mizivé, ale mohlo jít o šikovné PR.

Stejně tak Apple znehodnotil nejnovější únik iPhonu 7, který měl být odhalen na videu níže, jenž pochází od neznámého zdroje z Foxconnu. Pracovník ukazuje na kameru údajný iPhone 7 bez domovského tlačítka a s výraznějším Apple logem na zádech. Telefon navíc vypadá jak smartphone od HTC a na zadní straně už jsou popisy, které by u prototypu ve skutečnosti nebyly.

https://youtu.be/r2zJ7Sf8tLU

Foxconn byl v minulosti už několikrát zdrojem úniků o budoucích iPhonech, včetně iPhonu 6, ale je velice nepravděpodobné, že by Apple devět měsíců před představením nového modelu už nechával vyrábět byť první kusy modelu, což dokazuje i fakt, že jsme do teď ještě neměli možnost vidět žádné součástky týkající se budoucího iPhonu.

bruce-sewell-780x430

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.