Zavřít reklamu

Reklamy jsou nedílnou součástí App Storu již řadu let. Společnost Apple tento týden prostřednictvím tiskové zprávy oznámila, že v této oblasti zavádí zbrusu nový reklamní formát. Reklamy, které se budou zobrazovat v kartě Dnes v aplikaci App Store, získají kompaktnější design.

Nový formát karty Dnes v App Storu je výrazně kompaktnější. Nesponzorovaný obsah se bude i nadále zobrazovat na první pozici, reklamy se budou zobrazovat v podobě úzkého panelu s možností okamžitého stažení dané aplikace. „Díky reklamě na kartě Dnes se vaše aplikace může zobrazit na titulní stránce obchodu App Store. V červenci se reklamy na kartě Dnes začnou zobrazovat v novém formátu, který je plně viditelný při prvním příchodu návštěvníků. A díky zjednodušenému schvalovacímu procesu bude jednodušší i nastavení kampaně na kartě Dnes,“ píše Apple v související oficiální tiskové zprávě.

Nový formát bude ve zjednodušené podobě zobrazovat ikonku aplikace, její název a popisek, který vývojáři zadávají v App Store Connect. Tento formát bude dostupný ve všech regionech, ve kterých je možné zobrazovat reklamy v kartě Dnes, reklamy se budou zobrazovat na iPhonech s iOS 16.4 a novějším, v App Storu na iPadu se zobrazovat nebudou. Díky jednoduchému formátu reklam se také výrazně zjednoduší a urychlí proces jejich schvalování. Stávající reklamy automaticky přejdou na nový formát v průběhu následujícího měsíce, dříve neschválené reklamy projdou novým kolem schvalovacího procesu.

Dnes nejčtenější

.