Zavřít reklamu

Steve JobsNení tomu tak dávno, co jsme vás informovali o faktu, že nejnovějšímu filmu o spoluzakladateli Applu, Stevovi Jobsovi, si nevede v kinech ani trochu dobře. Apple společně s fanoušky společnosti jej jednoduše pohřbili ještě před samotnou premiérou. Důvod bude s největší pravděpodobností ten, že se jedná již o druhý film v krátkém čase a navíc se nezaměřuje ani tak na události spojené s Applem, jakožto spíše na Steva Jobse v soukromí. Některým se tento námět líbí, jiným zase ne a raději by přivítali nějaký podrobnější pohled do zákulisí při vývoji prvního iPhonu či jiných průkopnických produktů.

V současné době hraje film jen ve 326 kinech, přitom původně jich bylo přibližně tisíc, ale vzhledem k extrémně nízké návštěvnosti jej drtivá většina kin stáhla. Za poslední víkend snímek vydělal pouhých $394,000, což je je něco málo přes 1/100, co vydělal film James Bond Spectre za stejné období. Dokonce je to i méně, než Apple vydělá za minutu a půl.

Je to sice míchání jablek a hrušek dohromady, ale připomíná nám, jak extrémně vysoké výdělky Applu jsou a jak úspěšná je firma na rozdíl od filmu o jejím spoluzakladateli.

steve-jobs-780x339

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.