Zavřít reklamu

logo appleApple se od ostatních výrobců liší tím, že ceny jeho produktů začínají na vyšších částkách, což může mnoha zákazníkům připadat tak, že produkty s logem nakousnutého jablíčka jsou jednoduše neuvěřitelně předražená. Někdy tomu tak bývá (obzvlášť v České republice), ale na druhou stranu by se dalo říct, že produkty od Applu jen začínají tam, kde někteří výrobci končí, protože Apple jednoduše nechce nabízet levná zařízení, která by byla nekvalitní nebo nebo nevýkonná a společnost by s nimi měla jen problémy.

Příkladem může být například i MacBook Air, který se může zdát doopravdy drahý, ale pokud vyhledáte ultrabook se stejnými parametry, tak zjistíte, že vlastně stojí úplně stejně nebo mnohdy ještě více. U Applu si ale kromě kvality platíte ještě za samotný přístup společnosti. Ten sice nemusí být všem z České republiky nebo Slovenska znám, protože ani v jedné ze zmíněných zemí nenajdete Apple Store, ale i Apple Premium Reselleři jej mnohdy dobře nahradí. Apple je totiž společnost, která se svým zákazníkům věnuje a snaží se jim mnohdy pomoct. Sice někteří mohou mít negativní zkušenost, ale najdou se mnozí tací, kteří se u Applu dočkali takové ochoty, že byste se ji u žádného jiné společnosti rozhodně nedočkali. To je na firmu, která má miliony zákazníků opravdu nevídaný přístup.

O neuvěřitelné ochotě Applu se přesvědčil i jeden z našich čtenářů, kterým nám zaslal svou nedávnou zkušenost. Sám si totiž omylem při čištění svého MacBooku narušil antireflexní vrstvu, což je poté na displeji výrazně vidět a ruší to při práci na počítači. MacBook Pro měl už dávno po záruce, ale i přesto jeho email samotný Tim Cook otevřel, přečetl (minimálně předmět) a přeposlal dále na příslušné místo, kde už se zákazníkem vše vyřešili. Nabídli mu bezplatnou opravu a to dokonce i když si displej zničil sám a bylo dávno po záruční době. Navíc případ dokazuje, že Apple nemá problém komunikovat přímo s místními Apple Preimum Resellery a umí je využít v podstatě jako samotné Apple Story. Celý příběh si můžete přečíst níže.

Důkazem, že si čtenář jen nevymýšlí, může být i náš osobní případ, kdy redaktor Jaro poslal fotografie svého nafouknutého iPhonu 3GS také samotnému Timovi Cookovi a ten jeho email opět přeposlal dále, kde už s ním vše příslušná osoba řešila a snažila se telefon vyměnit za nový nebo alespoň provést jeho po záruční opravu. Bohužel ale tehdy ještě u nás, respektive na Slovensku, nebyly Apple Preium Reselleři, a tak Jaro musel jít k samotnému operátorovi, kde mu drze zaměstnanec jen strčil koš před nos, aby telefon vyhodil a nějaké instrukce od Applu ignoroval.

Snímek obrazovky 2015-10-14 v 11.27.55

Dnes nejčtenější

.