Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V současné době nás sužuje právě probíhající pandemie onemocnění COVID-19, kvůli které se studenti přesunuli na distanční výuku a stále více firem začíná využít fenomén dnešní doby známý jako home office. Pro správné fungování z domova se ale neobejdeme bez jedné klíčové věci – a to bez kvalitního zařízení.

Mac aneb král produktivity a kancelářské práce

Velké popularitě se po celém světě těší počítače s logem nakousnutého jablíčka. Obecně se dá říci, že se jedná o spolehlivé stroje, které svému uživateli dokáží nabídnout parádní výdrž, excelentní výkon a rozhodně také nesmíme opomenout na vytříbený design. Nalejme si ale čistého vína. Při výběru Macu vás oproti konkurenci může zbrzdit poměrně vyšší pořizovací cena. Jelikož se ale jedná o spolehlivé produkty s dlouholetou podporou, tak se rozhodně nemusíte obávat koupě zánovního či použitého kusu. I tak si totiž můžete být jistí, že vám Mac bude plně k dispozici několik následujících let a ještě tak můžete ušetřit tisíce korun.

Kde získat levný a ověřený Mac?

Ať už se chystáte přejít na novější model, nebo jen hledáte vhodné zařízení pro práci, na své si určitě přijdete u renomovaného obchodu AppleTRH.cz. Jedná se o oblíbeného specialistu, jenž se na přeprodej již použitých jablečných počítačů specializuje a dokáže vám nabídnout výhody, se kterými se například v bazaru či při koupi zařízení přímo od původního majitele zkrátka nesetkáte. Za zmínku také rozhodně stojí bohatá nabídka. Vybrat si můžete z MacBooku Pro, Air či iMacu.

Proč zákazníci důvěřují obchodu AppleTRH.cz?

O popularitě a kvalitách obchodu AppleTRH.cz hovoří především samotní zákazníci skrze své recenze. Rozhodně musíme vyzdvihnout individuální a lidský přístup proškolených specialistů, kteří jsou vřele ochotni vám zodpovědět na jakýkoliv dotaz, poradit vám s výběrem vhodného zařízení nebo si jej s vámi přímo na prodejně vyzkoušet.

MacBook AppleTRH
V nabídce obchodu se nachází pouze ověřené produkty.

Na každý produkt se navíc vztahuje 12měsíční záruka a jakožto zákazník máte právo na vrácení Macu do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu. Kdybyste si například zakoupili MacBook Air a zjistili jste, že ve skutečnosti potřebujete verzi Pro, bude vám stačit zboží vrátit a vybrat si výkonnější model.

Možnost protiúčtu či splátek.

Jak jsme již nakousnuli o pár odstavců výše, pokud již jablečný počítač vlastníte a chystáte se přejít například na novější nebo jiný model, zbystřete. AppleTRH totiž s radostí odkoupí vaše dosavadní zařízení a o jeho hodnotu sníží cenu objednaného produktu, díky čemuž si tak můžete přijít na novější Mac za pakatel. Co když se ale chystáte si koupit svého prvního jablečného miláčka a nechcete platit celou částku najednou? V takovém případě vás rozhodně potěší možnost koupě zařízení na splátky s nulovým navýšením.

Exkluzivní sleva pro naše čtenáře

Ve spolupráci se zmiňovaným obchodem jsme pro naše čtenáře připravili exkluzivní říjnovou akci, díky které můžete na Macu ještě více ušetřit. Jednoduše vám v košíku postačí zadat slevový kód ve znění LSA, čímž se cena automaticky sníží o 500 korun. Platnost kuponu je každopádně časově omezená a platí do 31. října letošního roku.

Dnes nejčtenější

.