Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Neuvěřitelně tenký a lehký MackBook je skvělým designovým kouskem, který prostě musíte mít. MacBook má svou stálou uživatelskou základnu a počet jeho fanoušků stále roste.

Chcete si pořídit nový MacBook Air? Na webu AppleTRH.cz si můžete pořídit vytoužený počítač za velmi výhodné ceny. MacBook Air 13, MacBook Pro 15 Retina za mimořádně nízké ceny, se zárukou 6 měsíců na použité kusy, si můžete pořídit online, případně navštívit kamennou prodejnu v Praze a vybraný model si vyzkoušet. Vstřícný personál vám umožní si přístroj vyzkoušet, získáte podrobné informace, jak s přístrojem pracovat a přesvědčíte se o jeho dokonalém stavu.

Jednoduché hliníkové pouzdro, příjemný vzhled a nízká hmotnost či 13-ti palcový displej, to je jen stručná charakteristika tohoto jedinečného přenosného počítače. Skvělý přístroj, který vám vydrží v pohotovosti po dlouhou dobu i na cestách, si oblíbíte za malou chvilku.

Díky pohodlné klávesnici a modernímu touchpadu se nemusíte obávat práce s MacBookem. Vynikající displej s LED podsvícením, propracovaný systém chlazení, pohodlný software. Toto jsou důvody, proč si MacBook na AppleTRH.cz zakoupit. Pokud potřebujete spolehlivý stroj na grafické práce a složitější operace, pak je MacBook ideálním pomocníkem na cesty, do školy. MacBook si prostě zamiluje každý. Důvodem jsou také nízké ceny, které jsou zejména pro studenty důležitým parametrem. Použitá zařízení prochází pečlivou kontrolou a servisem, máte tak jistotu, že vám bude sloužit po dlouhou dobu. Záruka 6 měsíců je dostatečným důkazem péče o zákazníka a jeho potřeby. Přijďte si osobně vyzkoušet designového miláčka, zaručíme vám, že bez něj už prostě neodejdete.

retina-macbook-keyboard-fb

Dnes nejčtenější

.