Zavřít reklamu

MacBook Air - iconTisková zpráva: V dnešní době není nic neobvyklého, když studenti na středních a vysokých školách používají ke psaní poznámek notebooky. Na středních školách není tento jev tolik rozšířený, nicméně na vysokých školách jsou notebooky prakticky na denním pořádku.

Pokud stojíte před výběrem vhodného zařízení právě pro tyto účely, rozhodně jste zde správně. Pro správný výběr je zde hned několik základních parametrů, které si rovnou ukážeme:

  1. Značka a výkon notebooku.
  2. Váha a výdrž – ideální co nejnižší kvůli neustálému přenášení po učebnách.
  3. Cena.

Značka a výkon notebooku záleží pouze a jenom na Vás, pokud máte v nějaký notebook důvěru, je to rozhodně dobře. Nejlepší možnou volbou jsou notebooky od společnosti Apple, konkrétně MacBook Air, který má minimální váhu, je rychlý, použitelný a tedy ideální pomocník jako školní pomůcka.

Dalším bodem je váha, která je u 11“ MacBooku Air pouhých 1,08 kilogramů a u větší, 13“ verze je váha 1,35 kilogramů. Jeden z nejdůležitějších parametrů je i samotná výdrž notebooku, která je u menší verze MacBooku až 9 hodin a u 13“ verze je výdrž až neuvěřitelných 12 hodin.

Posledním bodem je pochopitelně cena. Jakožto studenti žádné velké příjmy jistě nemáte a ceny MacBooku Air jsou poměrně vysoké. Právě pro tyto případy je zde možnost zvolit tu nejlepší variantu, která je koupit MacBook z výkupu u společnosti AppleTRH.cz, kde máte záruku funkčnosti a hlavně i záruku, která je garantovaná.

Pokud tedy nechcete utrácet tolik peněz za novy MacBook Air, právě AppleTRH.cz Vám nabízí tu nejlepší možnost, kterou můžete zvolit. Ceny jsou zajímavé a dostupné i pro Vás, pro studenty. Pořiďte si nejlepší možný notebook pro studenty a ještě k tomu ušetřete. Nakupujte chytře, nakupujte na AppleTRH.cz!

Recenze Apple MacBook Air

Dnes nejčtenější

.