Zavřít reklamu

Windows-10-icon-blueVypadá to, že Applu se nelíbí logo Microsoftu a proto pro společnost navrhl rovnou své vlastní. Apple totiž na svých stránkách, kde popisuje jak používat iCloud Kalendář nedávno přidal nové informace a také updatoval logo společnosti Microsoft, které vypadá doslova jako okno a dokonce se nezapomnělo i na parapet.

Logo Microsoftu od Applu působí spíše jako náznak, že se nejbohatší společnosti světa příliš nelíbí originální logo, jelikož práce nevypadá jako designerský kousek z dílny od Jonyho Iva. Apple přitom mohl zcela jednoduše použít originální logo, ale raději si navrhl jeho vtipnou podobu.

Na jednu stranu vztahy mezi Microsoften a Applem nejsou nikterak špatné, protože Apple si na poslední iPhone konferenci, kde mimo jiné představil iPad Pro, pozval hned dva odborníky z Microsoftu, aby odprezentovali svůj software právě na iPadu Pro, který se má stát konkurencí pro Microsoft Surface. „Apple a Microosft jsou stále konkurenti, ale můžeme být v některých i partneři“ řekl Tim Cook v rozhovoru minulý týden. „To je to, co zákazníci chtějí. Aby Office pracoval na Macu a iPadu lépe, než na Windows, a to by měl“ dodal Cook. Všichni ale víme, že skutečnost je trochu jiná a Office 2016 for Mac nejsou schválně tak plynulé jako na Windows.

Microsoft Windows logo from Apple
Windows 10 on Mac FB

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.