Zavřít reklamu

CASEUAL FLEXO SLIMiPhone je bezesporu kouskem umění, ovšem jako každé umění vypadá úžasně jen dokud se na něm neobjeví první škrábance a oděrky. Když se tomu chcete vyvarovat, máte v podstatě jen jednu možnost, použít kryt nebo obal, v tom případě však zakryjete design, který obdivujete. Dlouho jsem pátral po obalu, který telefon ochrání, ale přitom nezmění jeho design a nijak mu neubere na kráse, naopak mu na ni ještě přidá. Dnes, po měsíci testování obalu Caseual Flexo Slim mohu říct, že jsem takový našel.

Když mi domu dorazil kousek elastického plastu o tloušťce 0,7mm, hned mi padl do oka. K dispozici jsou barvy modrá, fialová, zelená a nebo transparentní, případně černá. Právě transparentní barvy splynou s telefonem tak, že z metru ani nepoznáte, že na telefonu nějaký obal vůbec máte. Mě si však získala modrá a transparentní, ta na telefonu již zůstane. Nasazení na telefon je neuvěřitelně jednoduché a vzhledem k tomu, že je obal elastický, stačí jej ohnout a nasadit na hrany telefonu, poté se sám smrští a obepne dokonale celý telefon.

Caseual

Jediné čeho jsem se bál bylo, aby se postupem času neroztáhl a nezačal z telefonu vypadávat, pak by totiž udělal víc škody než užitku. To se však nestalo a to musím podotknout, že testují obal již měsíc a samozřejmě ani telefon neminuly extrémní teploty posledních dnů, které však nezanechaly žádné následky a obal na telefonu drží jak přibitý. Obal je tenčí než jeden milimetr a tak dokonale obepíná tvary telefonu, díky čemuž nijak nemění jeho design a v případě že zvolíte barevnou variantu, vnímáte telefon spíše jako byste jej obarvily než jako by byl v obalu. Obal samozřejmě dává přístup ke všem tlačítkům a konektorům, co se mi líbí je kvalita zpracování, kdy i dírky na spodní reproduktor a mikrofon jsou zpracovány extrémně detailně a čistě.

Caseual Flexo Slim

Přístup máte tedy skutečně ke všem tlačítkům, portům a smaozřejmě je odkryt také fotoaparát včetně blesku. Zajímavé je, že 0,7mm je přesně tloušťka, díky které již čočka fotoaparátu nevystupuje nad povrch telefonu, ale je o o zhruba 0,1mm pod povrchem obalu, díky čemuž je chráněna i samotná čočka, o kterou jsem měl v případě iPhone 6 největší strach. Díky obalu se o ni tedy již obávat nemusíte.

Caseual Flexo Slim

To stejné pak platí také o displej, obal totiž mírně vystupuje nad displej, díky čemuž se nepoškrábe v případě, kdy telefon položíte displejem dolů. Navíc společnost Caseual nabízí také speciální ochranné sklo na displej, které skvěle pasuje právě do obalu a vytvoří po nalepení na displej jednu celistvou vrstvu chránící telefon skutečně ze všech stran. Samotné krycí sklo budeme recenzovat taktéž a ukážeme vám, jak vypadá jako celek s dnes recenzovaným obalem.

Caseual Flexo Slim

Pokud bych měl něco skutečně vytknout, pak je to trošku horší možnost přístupu k tlačítku pro přepínání hlasitosti, to lze totiž běžně přepínat i bříškem prstu, v obalu pouze nehtem, to je však jediné, co lze obalu vytknout. Obal je minimalistický designově povedený a velmi kvalitně zpracovaný. Telefon bez problémů ochrání před poškrábáním a zmírní do jisté míry také nějaké ty měnší pády. Pokud tedy hledáte skutečně minimalistickou ochranu svého telefonu, pak je  Caseual Flexo Slim tím pravým ořechovým. Navíc v noci, pokud zapnete zadní blesk jako svítilnu, obal kolem telefonu zajímavě svítí a vytváří pěkný dojem. Já osobně tedy již svůj ideální obal na iPhone 6 našel.

Aqua Angels

Dnes nejčtenější

.