Zavřít reklamu

804308_largerV tomto článku bychom vám chtěli krátce představit několik aplikací pro Mac, které jsou dnes výhradně zdarma. Naším cílem je vybrat ty nejlepší, které by vám mohly přinést nějaký užitek. A jaký důvod mohou mít vývojáři, aby aplikaci takto zpřístupnili? Především chtějí, aby jejich aplikace stoupala v žebříčku a zpřístupní ji tedy i uživatelům, kteří by si danou aplikaci jinak nestáhli. Samozřejmě může nastat situace, kdy je určitá aplikace zdarma jen na chvíli a může se tedy stát, že po zveřejnění článku bude opět za peníze. Ale tato situace nastává spíše sporadicky.

Blinks
Velmi zajímavá aplikace, která vám připomíná, abyste mrkli. Ano, čtete správně, jedná se o aplikaci, která má za cíl udržet vaše oči čerstvé, když sedíte před počítačovou obrazovkou. Mrkání je při práci s počítačem velmi důležité, jelikož se stará o to, aby vaše oči nebyly suché a podrážděné.

  • Původní cena: $2,99
    Stáhnout: Blinks

screen800x500 (9)
Aspect Ratio Calculator
Snadno vyhledejte a vypočítejte rozměry čehokoliv s pomocí aplikace Aspect Ratio Calculator. Stalo se vám někdy, že jste potřebovali upravit velikost snímku a nevěděli jste, jak nastavit šířku či výšku, abyste udrželi správný poměr stran? Pokud ano, tak si rozhodně stáhněte tuto skvělou aplikaci.

screen800x500 (8)

IMAGEmini Lite
IMAGEmini je aplikací, která se zaměřuje na změnu velikosti snímků. Umožní vám také optimalizaci vašich fotografií. Tato aplikace vám pomůže ušetřit mnoho místa a také můžete s její pomocí sdílet s vaše fotogragie s plným rozlišením. Podporuje 70 různých druhů formátů.

screen800x5001-e1434378136571

AN PDF
AN PD je výkonná aplikace, která vám poskytne okamžitý náhled na váš PDF dokument. Své PDF soubory můžete zaheslovat, elektronicky podepsat a uchovávat informace o konkrétním PDF souboru.

  • Původní cena: $17,99
    Stáhnout: AN PDF
screen800x500 (7)

WAV to MP3
V momentě, kdy potřebujete převést WAV na MP3, tak vám může pomoci tato jednoduchá aplikace právě na převod WAV. Stačí pár kliknutí a můžete převod zrealizovat, aniž by soubor ztratil na kvalitě.

screen800x500 (6)

Planito
Planito je aplikací na prohlížení planety Země. Planito je velmi výkonným a značně rozsáhlým online a offline prohlížečem leteckých snímků, map a dalších geologických dat planety Země, Měsíce a dalších planet.

  • Původní cena: $4,99
    Stáhnout: Planito
screen800x500 (5)

MP4-Converter
Potřebujete, aby vaše sbírka videí byla přehratelná na vašem iPadu, iPhonu či iPodu? Ideálním řešením je MP4-Converter, který je výkonný a precizní. Dokáže převést video jakéhokoliv oblíbeného video formátu jako AVI, MPEG, 3GP, MOV, TS, WMV a další na formát MP4.

screen800x500

BTCGuild Pool
BTCGuild Pool je umísteň ve vašem menu bar a díky tomu si můžete během pár kliknutí prohlédnout BTCGuils bitcoin pool data. Snadno a rychle.

screen800x500 (10)

 

 

Dnes nejčtenější

.