Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Night Sky

Aplikace Night Sky nabízí to nejlepší pro milovníky noční oblohy. Můžete díky ní rychle a snadno identifikovat hvězdy, planety, konstelace a další objekty na nebi.

[appbox appstore id475772902 oldprice=0,99€]

Goat Simulator 2

Je vůbec potřeba tuto hru jakkoli představovat? Staňte se na chvilku virtuální kozou a pokuste se totálně zničit vše, co se vám připlete do cesty. Hra může vyžadovat nákupy v aplikaci.

[appbox appstore id868692227 oldprice=4,99$]

Geekbench

Geekbench nabízí škálu benchnmarků, navržených tak, abyste s jejich pomocí mohli rychle a co nejpřesněji změřit výkon vašeho procesoru a paměti.

[appbox appstore id1130770356 oldprice=0,99$]

Able Black

Able Black je strhující příběhový zážitek, který vás provede za pomoci obrázků a zvuků sérií hádanek. Musíte se dostat přes pět kapitol příběhu, jehož ústřední postavou je android Able.

[appbox appstore id1085908608 oldprice=1,99$]

File New – Photo Editor

Tvůrci aplikace File New tvrdí, že nikdo nemusí být profesionálním designérem nebo fotografem, aby byl schopný naplno využívat všech předností a výhod, které File New nabízí. Tato aplikace vám pomůže posunout vaše fotografie, pořízené iOS zařízením, na zcela novou úroveň.

[appbox appstore id1071897944 oldprice=1,99$]

Angry Birds Star Wars

Kdysi dávno v jedné velmi vzdálené galaxii… Fenomén Angry Birds není ještě zdaleka mrtvý. Chcete-li si vyzkoušet kombinaci této hry a fenoménu Hvězdných válek, máte nyní jedinečnou příležitost.

[appbox appstore id557137623 oldprice=0,99$]

iPhone apps fb

Dnes nejčtenější

.