Zavřít reklamu

ikona 9121332_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Calendoodle
Calendoodle je aplikace, která vám umožní psát, čmárat a vyznačovat si do svého kalendáře věci, tak jak chcete vy. Můžete s klidným srdcem odložit papírový diář, který jste do této doby používali. Využijte jednoduchého, čistého a intuitivního uživatelského rozhraní.

[appbox appstore id1045776575 oldprice=“2,99€“]

Alien Sky
Vývojáři této aplikace píšou v popisu, že realita okolo nás je dost často nudná, takže si začněte vytvářet fantastické a futuristické výtvory ze svých fotografiích. S touto aplikací můžete vytvářet překrásné nebe za pomocí pořádné kolekce vysoce kvalitních vesmírných objektů. Alien Sky také nabízí sadu futuristických raket, které můžete aplikovat na vaše snímky. Aplikace také podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id519529254 oldprice=“2,99€“]

Steal Photo
Chcete se pobavit na účet své rodiny či přátel? Výborně, Steal Photo vám s tím určitě pomůže. Vaše oběť si bude myslet, že vás pouze fotí, ale aplikace zároveň aktivuje přední i zadní fotoaparát, takže také vyfotí vašeho fotografa. Samozřejmě vás aplikace doopravdy vyfotí, takže oběť nepojme žádné podezření.

[appbox appstore id451521058 oldprice=“0,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

Fake Call Pro
Velmi užitečná aplikace, která vám okamžitě pomůže utéct z nudné či trapné konverzace. Falešný hovor můžete spustit zmáčknutím tlačítka nebo ho můžete nastavit na určitý čas. Díky aplikaci můžete nahrávat vlastní hovor, takže hovor bude vypadat skutečně reálně.

[appbox appstore id1007985045 oldprice=“0,99€“]

OftenType
OftenType je aplikace, která rozšíří vaší klávesnici na iPhonu doplňkovými rychlými klávesami. Můžete lehce zvýšit svou produktivitu díky tomu, že za pomocí jednoho poklepání můžete napsat emaily, adresy, příjmení – prostě cokoliv co musíte psát znovu a znovu.

[appbox appstore id943946871 oldprice=“1,99€“]

Extreme Week Calendar
Pokud hledáte náhradu za nativní aplikaci kalendáře v iOS a chcete něco odlišného, pak by Extreme Week Calendar mohla být aplikace, kterou hledáte. Nabízí samozřejmě pokročilé funkce jako přesouvání nebo kopírování událostí, synchronizaci s Google nebo iCloud kalendářem a vše ukazuje tak trochu jinak než ostatní aplikace se stejným účelem.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“1,99€“]

PhotoVault
Nemáte rádi, když někdo náhodou narazí na vašem iPhonu na citlivá data? V tom případě vám pomůže tato aplikace. S PhotoVault můžete snadno spravovat a chránit své soukromé fotografie, alba, videa a účty. Přístup do aplikace je chráněn za pomocí hesla.

[appbox appstore id1019121332 oldprice=“2,99€“]

Choon
Choon je alternativní audio přehrávač. Tento skvělý přehrávač zlepší vaší kontrolu nad hudební knihovnou díky prostému rozhraní a intuitivním gestům.

[appbox appstore id967224412 oldprice=“0,99€“]

SOPOR
SOPOR je zajímavou hrou s poutavým příběhem o dívce, která spí a nemůže se vzbudit. Budete se nacházet na místě v její mysli, ze kterého zatím nemůže uniknout. SOPOR je temný svět, který je plný iluzí a ty se postupem času stávají opravdovými. Hra nabízí strašidelné zvuky, záhadný příběh, plno pastí a překvapení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id767222141 oldprice=“0,99€“]

Flight Fight 2
Flight Fight je skvělou hrou, ve které létáte a střílíte po svých protivnících. Nabízí přes 90 úrovní (normal, hard a nightmare), výběr deseti různých zbraní, možnost zvolit si ze tří postav a mnoho dalšího. Druhá verze je podporována pouze iPadem.

[appbox appstore id721033525 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id730239095 oldprice=“1,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.