Zavřít reklamu

icon 326185_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Remote Mouse
Jak už samotný název napovídá, Remote Mouse je aplikace sloužící k ovládání PC nebo Macu přes iPhone. Aplikace je dostupná jak pro iPhone, tak pro iPad a dokonce i pro Apple Watch. Nabízí skvělý design a podporu multi-touch gest, psaní na klávesnici, zobrazení docku z OS X a mnoho dalšího.

[appbox appstore id380450781 oldprice=“1,99€“]

Tabata!
Spalujte kalorie a dostaňte se do formy za pomocí zábavné fitness aplikace Tabata. Cvičte s touto aplikací kdykoliv a hlavně kdekoliv. Tabata vám přináší každý den nové tréninky s různou úrovní (od 4 do 12 minut). Výhodou také je, že nepotřebujete žádné cvičební náčiní a svého trenéra nejen slyšíte, ale i vidíte.

[appbox appstore id719527874 oldprice=“1,99€“]

PhotoTangler
Díky této zajímavé fotoaplikaci budete moct vytvářet nejrůznější fotokoláže z vašich snímků. Nejlepší na PhotoTangler je to, že budete moct všechny části koláže přizpůsobit přesně podle vašich představ.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“3,99€“]

Heapo
Heapo vám umožní kopírovat cokoliv, použít to kdykoliv a vložit kamkoliv. Tato aplikace je užitečným nástrojem v momentě kdy potřebujete kopírovat a vkládat. Budete mít přístup k vaší schránce na kopírovaný text odkudkoliv – z počítače, iPhonu i iPadu.

[appbox appstore id921961118 oldprice=“0,99€“]

Bike Calculator
Přemýšleli jste někdy nad tím kolik kalorií spálíte v případě, že pojedete na kole 15 km/h po dobu 32 minut do kopce (stoupání 3,2%) a venkovní teplotou 20 °C? Tato aplikace vám rozhodně pomůže odpovědět na tyto otázky. Bike Calculator je velmi užitečnou aplikací pro každého, kdo miluje jízdu na kole. Aplikace vám pomůže vypočítat rychlost, čas, vzdálenost, kalorie, váš výkon a mnoho dalšího. Aplikace bere v potaz pozici cyklisty na kole, jeho váhu, typ jízdního kola, typ pneumatik, venkovní teplotu a další faktory.

[appbox appstore id667021793 oldprice=“1,99€“]

Daily Insist
Daily Insist vám umožní vytvořit ty správné návyky za pomocí třech jednoduchých kroků. Stačí do aplikace napsat něco, co chcete dělat každý den (např. zacvičit si, zavolat rodičům), vybrat si, jak dlouho chcete tento zvyk udržovat (7, 14 či 21 dní) a pak si každý den odškrtávejte splnění úkolu po vámi zadanou dobu. Aplikace je naprosto přehlednou volbou.

[appbox appstore id656033093 oldprice=“0,99€“]

Running Music Trainer
Running Music Trainer je kolekcí vysoce kvalitní hudby, která byla vytvořena pro to nejideálnější tempo při běhání. Aplikace vám pomůže s motivací a dopřeje vám zajímavý zážitek z běhu. Running Music Trainer je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id983095368 oldprice=“2,99€“]

PowerAid
PowerAid je aplikací, která vás okamžitě upozorní na výpadek elektřiny. Funguje následovně: připojte své zařízení k nabíjecímu kabelu, otevřete PowerAid a klidně nechte zařízení přejít do spánkového režimu. Pokud vypadne elektřina, tak vás aplikace upozorní. Zároveň může být PowerAid užitečnou aplikací, pokud si často nabíjíte iOS zařízení na veřejných místech.

[appbox appstore id631326185 oldprice=“0,99€“]

WiFi Device Scanner
WiFi Device Scanner je naprosto elementární aplikací, která skenuje vaší síť a ohlašuje všechna zařízení připojená k vaší WiFi.

[appbox appstore id577610438 oldprice=“0,99€“]

Luminance
Hledáte nějakou novou aplikaci pro vytváření originálních snímků? Zkuste aplikaci Luminance, která vám nabízí velké množství různých efektů. Aplikace vám nabízí i různé filtry a rámečky, kterými můžete přizdobit vaše fotografie.

[appbox appstore id1062250162 oldprice=“2,99€“]

Peeki
Užitečná aplikace, pomocí které můžete skrýt všechny fotografie, u kterých nechcete, aby je někdo zahlédl. Skryté snímky si zaheslujete a tudíž k nim budete mít přístup pouze vy. Navíc aplikace umožní zamknout procházení fotografiemi, což se hodí zejména v momentě, když někomu půjčíte svůj telefon a ukazujete mu nějakou fotku a nechcete, aby najednou začal projíždět všechny ostatní.

[appbox appstore id878604010 oldprice=“0,99€“]

Compass
Compass je velmi užitečným pomocníkem nejen pro cestovatele. Obsahuje, zcela nečekaně, opravdový kompas, který vám ukáže reálnou orientaci zařízení k magnetickému pólu a možnost přepínat mezi pravým a magnetickým severem. Compass dále nabízí mapy (standardní, satelitní apod.), sledování vzdálenosti, kurzu, rychlosti a nadmořské výšky. Součástí aplikace jsou také informace o počasí – teplota, vlhkost a tlak.

[appbox appstore id969861886 oldprice=“0,99€“]

Car Crusher
Car Crusher je zábavná hra, která vám nabízí mnoho výzev, puzzlů a hádanek. Stát se milionářem, který zbohatne ze svého vrakoviště není zase tak jednoduchý úkol. Budete potřebovat všechny vaše schopnosti a dovednosti, abyste dokázali sešrotovat co nejvíce automobilů. Car Crusher nabízí 64 nelehkých levelů, 4 bonusové levely a možnost přehrávání vlastní hudby při hraní. Pozor, hra Car Crusher je vysoce návyková!

[appbox appstore id480049581 oldprice=“0,99€“]

Infinity Jump
Infinity Jump je designově celkem jednoduchou hrou, ve které musíte přeskakovat rozličné překážky, abyste dokončili jednotlivé úrovně. Smyslem hry je dokončit všech 64 levelů. Hra nabízí mimo jiné jednoduché a intuitivní ovládání. Pokud vás hra zaujala, tak pro vás máme příjemnou zprávu, dnes je zdarma i druhý a třetí díl.

[appbox appstore id993995510 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1009070854 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1022702995 oldprice=“0,99€“]

http://www.theverge.com/

Dnes nejčtenější

.