Zavřít reklamu

ikona 474088_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Hue Widget
Přehledný widget pro Hue osvětlení. Jednodušší to být opravdu nemůže – vypínejte a zapínejte svá světla prostřednictvím oznamovacího centra. Další skvělou funkcí tohoto widgetu je možnost nastavení intenzity záření vašich světel.

[appbox appstore id926474088 oldprice=“1,99€“]

iAngle
IAngle je šikovnou aplikací, která vám pomůže v momentě, kdy potřebujete změřit nějaký úhel nebo stupeň svahu a nemáte při ruce nic jiného než svůj iPhone, iPad či iPod Touch.

[appbox appstore id412681732 oldprice=“1,99€“]

Live Master Pro
Zachyťte fotografii a video zároveň a tato aplikace je dokáže konvertovat na Live Photo a uložit je do alba. Vybrat si můžete délku videa ze 3, 5 a 8 sekund. Aplikace nabízí více než 30 filtrů, ze kterých si můžete vybrat.

[appbox appstore id1051560660 oldprice=“1,99€“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“3,99€“]

SpeakText 2
SpeakText 2 je skvělou aplikací na překlad webových stránek a dokumentů, která umí pracovat i bez internetového připojení. Aplikace překládá do více než 40 světových jazyků. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže rozhodně zvažte její stáhnutí.

[appbox appstore id1052677793 oldprice=“9,99€“]

Parker Planner
Parker Planner vám nabízí spolehlivý kalendář a zároveň také možnost vytvářet přehledné seznamy s úkoly a usnadní vám tak práci. V případě, že nejste spokojeni s vaším dosavadním kalendářem a plánovačem, tak nastal čas vyzkoušet jiný – třeba právě Parker Planner.

[appbox appstore id505750841 oldprice=“1,99€“]

Cloud Hub
Cloud Hub je přehlednou čtečkou dokumentů a správcem pro iOS platformu. Umožní vám stahovat a uploadovat soubory z cloudových služeb (Box, Dropbox, Drive, iCloud). Se všemi soubory, které máte uložené v aplikaci, můžete manipulovat, přejmenovávat je či odstraňovat. Můžete si prohlížet všechny běžné soubory jako PDF, PNG, JPG, MP4, iWork, MS Office a další. Své soubory můžete sdílet také přes sociální sítě.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“1,99€“]

Steal Photo
Chcete se pobavit na účet své rodiny či přátel? Výborně, Steal Photo vám s tím určitě pomůže. Vaše oběť si bude myslet, že vás pouze fotí, ale aplikace zároveň aktivuje přední i zadní fotoaparát, takže také vyfotí vašeho fotografa. Samozřejmě vás aplikace doopravdy vyfotí, takže oběť nepojme žádné podezření.

[appbox appstore id451521058 oldprice=“0,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

TranslateSafari
TranslateSafari je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari umí nahlas předčítat ve více než 30 světových jazyků a skvělou zprávou je, že předčítá i v českém jazyce!

[appbox appstore id919040797 oldprice=“4,99€“]

Nanotech Notes
Nanotech Notes vám nabízí prostou a zároveň efektivní možnost, jak psát poznámky a kreslit rychlé nápady a koncepty. Tato aplikace je naprosto snadno použitelná a manipulaci s aplikací zvládne každý. Vaše poznámky a nápady jsou okamžitě synchronizované přes všechna vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id1045241814 oldprice=“2,99€“]

UniClip
S aplikací UniClip si můžete přestat posílat emaily či textové zprávy sami sobě, jelikož UniClip vám nabízí univerzální schránku na kopírování textu. Jednoduše vložte text do vaší schránky na jednom zařízení a bleskurychle ho naleznete na zařízením jiném. Aplikace podporuje iPhone, iPad i Apple Watch a je také k dispozici na Maca.

[appbox appstore id1082401872 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.