Zavřít reklamu

ikona 217048_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Weby Recorder
Weby Recorder vám nabízí tu nejjednodušší možnost, jak nahrávat svojí práci s prohlížečem. Aplikace je ideální pro vytváření instruktážních videí. Weby Recorder nabízí jednoduché ovládání, náhled času zaznamenaných videí a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id1062434434 oldprice=“1,99€“]

Star Rover
Taky jste milovníkem hvězdných obloh? Star Rover je fantastické planetárium pro váš iPhone, iPad a iPod Touch. Stačí pozvednout iPhone k obloze a Star Rover vám přesně poví na co ukazujete. Star Rover určí automaticky vaši polohu. Jak budete pohybovat vaším iOS zařízením, tak se hvězdná mapa automaticky aktualizuje. První verze je pro iPhone a iPod Touch a druhá verze je pro iPad.

[appbox appstore id386628906 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id437217048 oldprice=“1,99€“]

Mini for Facebook
Mini for Facebook vám umožní snadný přístup k vašemu účtu na Facebooku. Aplikace se automaticky uzamkne, pokud je v pozadí, nabízí vám bleskurychlou možnost chatovat s vašimi přáteli, sdílet příspěvky a v základu nabízí všechny funkce Facebooku. Aplikace se hodí pro každého, kdo chce svá data na Facebooku udržet v tajnosti.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“1,99€“]

Photo & Video
Vytvořte krásné a okouzlující foto a video koláže z vašich vzpomínek. Můžete je také vyšperkovat svou oblíbenou hudbou a sdílet je na Instagramu a Facebooku. Aplikace nabízí více než 70 rozvržení. Můžete si vybrat různé barvy či textury pro zvolené rámečky a mnoho dalšího.

[appbox appstore id859956707 oldprice=“1,99€“]

iPassworder
IPassworder je rychlým, spolehlivým a snadno použitelným správcem hesel. Zapamatovat si všechna hesla je poněkud náročné a často se stává, že si hesla k jednotlivým stránkám bohužel nepamatujete. Tato aplikace vám umožní bezpečně uschovat všechna vaše hesla pro jakékoliv webové stránky, záznamy ke kreditním kartám, k bankovním účtům a k dalším citlivým informacím.

[appbox appstore id363433151 oldprice=“4,99€“]

Where To Go?
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Hledáte nejbližší bar, obchod s potravinami, lékárnu či památku? Where To Go? vám rozhodně pomůže. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id294865266 oldprice=“1,99€“]

Saver 2
Tato aplikace je zaměřena na monitorování vašich výdajů. Saver 2 se stane vaším osobním finančním poradcem, který vám bude pomáhat činit rozumné kroky při spravování vašeho rozpočtu. Aplikace Saver 2 vám mimo jiné lehce ukáže, kam doopravdy jdou vaše peníze a jakým způsobem je lze utratit moudře.

[appbox appstore id920498049 oldprice=“4,99€“]

Remote
Potřebujete nějaký dálkový ovladač pro váš Mac? Remote je ideální aplikací, jelikož vám umožní kontrolovat váš Mac pomocí iPhonu či iPadu. Aplikaci můžete využít jako klávesnici nebo trackpad. Také můžete pomocí aplikace ovládat hlasitost, prohlížet fotografie či si pouštět videa.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“0,99€“]

LAN Scan HD
S aplikací LAN Scan HD jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete. Lan Scan HD je určená pro iPad.

[appbox appstore id597952879 oldprice=“3,99€“]

Flight Unlimited
Flight Unlimited je skvělým leteckým simulátorem s pěknou grafikou. Užijte si létání nad Las Vegas, San Franciskem a Švýcarskem v jednom z třinácti unikátních letadel. Prozkoumávejte města v rámci několika různých misí. Navíc hra nabízí i různorodé počasí, denní a noční režim a řadu dalších prvků.

[appbox appstore id1065289089 oldprice=“3,99€“]

Dnes nejčtenější

.