Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Move Ever 2
Move Ever 2 je aplikace, zaměřená na produktivitu, která cílí na všechny uživatele Evernote. Díky ní můžete snadno a rychle přenášet vaše jednotlivé poznámky do jednotlivých poznámkových bloků, a to pouze ve třech krocích. V aplikaci můžete také prohledávat poznámky, měnit štítky, vytvářet nové poznámkové bloky a plno dalších věcí.

[appbox appstore id879825343 oldprice=1,99$]

Pine Grove
Pine Grove je místo, kde dochází k případům mizení lidí. John je detektiv. Prochází si veškeré důkazy a vrací se na místa činu. Snaží se najít viníka, ale také svého bratra Patrika, kterého postrádá. Nemá k dispozici nic jiného, než seznam pohřešovaných lidí a pár důkazů. Staňte se Johnem a pokuste se případy objasnit!

[appbox appstore id1064876657 oldprice=1,99$]

Currency
Tvůrci aplikace slibují, že s Currency budete mít svět ve svých rukou. Jedná se o jednoduchou aplikaci pro převod měn, kterou ocení zejména ti, kdo jsou často na cestách. Aplikace má příjemné uživatelské rozhraní a nabízí převody z a do více než 160 měn.

[appbox appstore id628148586 oldprice=1,99$]

Blyss
Cestujte překrásnou scenérií hor, údolí i pouští při luštění jedinečných hádanek. Nekonečná puzzle-adventura vás za doprovodu relaxační hudby pohltí na celé hodiny. Zahrát si můžete ve třech odlišných herních módech.

[appbox appstore id991563953 oldprice=0,99$]

The Interactive Legend of Sleepy Hollow
Milujete Ospalou díru a ovládáte angličtinu na přijatelné úrovni? Pak je tato aplikace pro vás tou pravou. Interaktivní příběh z pera Washingtona Irvinga může ožít právě ve vašem iPhonu či iPadu. Kromě klasických možností přechodu na vybrané kapitoly nechybí nejrůznější efekty a doprovodná hudba.

[appbox appstore id1108482394 oldprice=2,99$]

Live Studio
Live Studio je aplikace, která vám pomůže dostat maximum z vašich pohyblivých Live Photos. Dokáže rychle a snadno uložit vaše Live Photos a nasdílet je do vašich oblíbených aplikací. Při výběru více snímků můžete dokonce proměnit celé album ve video. Svá videa, GIFy a fotografie můžete v aplikaci proměnit i v živé tapety pro displej vašeho smartphonu.

[appbox appstore id1046360736 oldprice=0,99$]

iPhone apps 1

 

Dnes nejčtenější

.