Zavřít reklamu

JBLPred pár dňami udreli na nás horúčavy z ktorých nám to prestáva občas dobre myslieť. Veľa z nás už uvažuje či už o dovolenke, alebo ako sa schladí po práci na kúpalisku, jazere alebo doma v bazéne. Tu nám na leto pripravila firma JBL pár horúcich noviniek ako si užiť „chladenie“ v pohodlí pri dobrej hudbe a uvádza na trh sériu vodeodolných reproduktorov.w

Prvou novinkou ktorú už máme aj skladom, je JBL Charge 2+. Od svojho predchodcu (bez prívlastku plus) sa takmer nelíši, a preto cenovka je len o niečo vyššia. Pribudla vodeodolnosť voči striekajúcej vode, čo sme aj sami otestovali ešte viac, ako voči striekajúcej vode a môžete sa o tom presvedčiť na našom YouTube kanály. Ostatok ostáva zachovaný: Prenosný bluetooth reproduktor s handsfree telefonovaním a v prípade núdze z reproduktoru si dobijete svoj telefón.

JBL Charge 2+

Ďalšou novinkou, ktorá sa čoskoro objaví v našej ponuke je JBL Clip+. Tak ako pri JBL Charge 2+, aj tu sa od svojho predchodcu odlišuje vodeodolnosťou. Tento reproduktor je zas určený skôr na outdoorové aktivity, ako napr. splavy. Predpokladáme, že cenovka o veľmi nenarastie.

JBL Charge 2+

Posledným prírastkom je zatiaľ JBL Xtreme je vlastne vyššou verziou JBL Charge 2+. Tento prenosný reproduktor vám ponúka vstavanú až 10,000 mAh batériu s 2x1A USB výstupom pre nabíjanie vašich mobilných zariadení. Podpora bluetooth streamovania a telefonovania je samozrejmosťou. Novinkou tohto reproduktora je pripojenie až 3 telefónov na toto zariadenie a prepínanie prehrávania. Ako názov napovedá, výkon je tiež vyšší ako u spomenutých reproduktorov a robustný gumový kryt Vám pomôže zvládnuť všetky vaše dobrodružstvá.

JBL Charge 2+

Dnes nejčtenější

.