Zavřít reklamu

DailyCostV iTunes App Store je několik aplikací, pomocí kterých lze hlídat své výdaje a příjmy. Mezi oblíbené v této kategorii můžeme s jistotou zařadit aplikaci Spendee, která je rozšířenější, než její konkurenti, ale také za její stažení vývojáři požadují 1,79 €. Podobná Spendee je aplikace s názvem DailyCost, která nabízí příjemný design a jednoduché ovládání. V současné době je DailyCost v iTunes App Store zdarma, tudíž stojí alespoň za vyzkoušení. Někdy totiž překvapí, kolik jsme za den schopni utratit a ani o tom nevíme. Pojďme si tedy tuto aplikaci představit.

Do DailyCost zaznamenáváte svoje denní výdaje a příjmy. Jakýkoliv svůj nákup, který za den provedete si můžete do aplikace poznamenat. Konkrétní nákup si pojmenujete, zvolíte si příslušnou kategorii předmětu nebo služby a zadáte částku, kterou jste obdrželi nebo utratili. V horní části se zobrazuje jednoduchý týdenní graf, který znázorňuje, který den v týdnu jste utratili více a který méně. Na této hlavní obrazovce se nachází také celková částka za den, do které jsou zahrnuty všechny denní platby a příjmy, jenž se automaticky přičítají nebo odečítají. Pokud si necháte aplikaci zobrazit na šířku, zobrazí se rozšířený přehled, který zobrazí procentuální hodnoty jednotlivých kategorií, za které jste utratili peníze, dále také mesíční a týdenní přehledy a rozšířený graf. Krátký náhled do aplikace můžete zhlédnout ve videu, které je umístěno pod článkem.

Kromě nastavení měny, kategorií, pozadí, či začátku týdne není v předvolnách nic zázračeného, co by mohla aplikace nabídnout. Za zmínku snad jen stojí možnost nastavit si vlastní heslo, pomocí kterého se do aplikace dostanete pouze vy. Nikdo jiný tedy nebude mít přehled o vašich platbách nebo přijmech, což je vcelku užitečné. DailyCost je tedy určena především pro nenáročné uživatele, kteří nevyhledávají rozšířené možnosti nastavení a vystačí si s jednoduchou aplikací tohoto druhu.

DailyCost

Dnes nejčtenější

.