Zavřít reklamu

Ak patríte aj vy k ľudom, ktorým sa doslova strácajú peniaze z peňaženky na rôzne drobné či väčšie výdavky a chcete mať svoje platby pod kontrolou, je tu pre vás jednoduché riešenie! Daily Cost od Guopeng Liang vám umožní spravovať vaše výdavky a pomôže vám tak predísť situácii, kedy sa pozriete do prázdnej peňažeky a neviete si spomenúť, kde ste peniaze utratili. Hneď po otvorení aplikácie vás privíta priateľské prostredie s jednoduchým a intuitívnym ovládaním bez zbytočných tlačidiel, ktoré je naozaj radosť používať. V hornej časti obrazovky môžete vidieť váš graf celotýždňových výdavkov, ktorý dopĺňa dátum a zaplatenú čiastku v dni, v ktorom sa práve nachádzate.

Nový objekt pridávate jednoduchým potiahnutím prsta v smere ukazujúcej šípky, pričom strednú časť obrazovky potom tvorí práve oblasť s detailami vašich nákupov a malým obrázkom, pre rýchlejšie zorientovanie sa. V pravom dolnom rohu sa nachádza jedno malé tlačítko, ktorým sa dostávate do nastavení aplikácie, v ktorých môžete vidiet vaše celkové utratené peniaze, od začiatku používania aplikácie. Samozrejmosťou je možnosť výberu hlavného pozadia tak, ako aj personalizáciu priority vašich jednotlivých typov nákupov, teda od najpoužívanejšieho po to najmenej časté pri vašich nákupoch.

Za veľmi užitočnú pokladám možnosť pozrieť si rozvrhnutie vašich výdavkov na viacfarebný kruh, otočením iphone-u do wide screen módu, pričom každá farba označuje jeden z vašich “okruhov” nákupu. Na konci týždňa si takto môžete pozrieť zhrnutie všetkého, čo ste nakúpili a zistiť tak, kde treba priškrtiť opasok, ako to býva v mojom prípade. Daily Cost využívam ako študent prakticky každý deň a mám tak prehľad o všetkých finančných tokoch vo svojej peňaženke. Ako jediné mínus by som považoval z mne neznámych dôvodov označenie nedele ako prvého dňa v týždni a nie v pondelkom tak, ako by to asi všetci z nás očakávali.

Dnes nejčtenější

.