Zavřít reklamu

Myslíte si, že vás z príslušenstva na iPhone, ktorého sú v predaji milióny druhov, už nič neprekvapí? A čo tak paralyzér priamo v obale zariadenia? Tvorcovia zo spoločnosti Yellow Jacket prišli s geniálnym nápadom umiestniť paralyzér priamo do obalu zariadenia. Tento výrobok vznikol kvôli veľmi častým krádežiam iPhone v americkom New Yorku. Ako hovorí riaditeľ Yellow Jacket Sean Simone: „Legalizujte naše zariadenie a krádežiam telefónov bude koniec.“

Púzdro od Xellow Jacker je vytvorené z gumy, ktorá ochraňuje vlastníka zariadenia pred prípadným elektrickým šokom a na vrchu obalu vyčnievajú dve malé elektródy, medzi ktorými dochádza k výboju. Nabitie batérie tohto paralyzéru na plnú hodnotu trvá 4 hodiny. Samozrejmosťou je možnosť využiť samotný obal ako externú batériu a potom Váš iPhone vydrží dvakrát dlhšie nabitý. Alebo stačí jednoducho prepnúť na režim Lupič“. V tom prípade je možné kryt použiť na protivníka približne 50 krát.

yellow_jacket_iphone_case

Predchádzajúce modely tohto zariadenia spôsobovali užívateľom dilemu, či je používanie naozaj tak bezpečné. Nová generácia tohto zariadenia je však bezpečná a vždy si udrží časť  svojho nabitia, pre prípad že by ste museli paralyzér využiť. Paralyzér v obale je teraz schopný dať protivníkovi ranu až 950 000 voltov a 1,3 miliampérov. Čiže sa nemusíte báť, že lupiča usmažíte priamo na chodníku. V prvej generácii tohto obalu cítil protivník niečo ako včelie bodnutie čo je samozrejme tiež nepríjemné, no s príchodom novej generácie protivník pocíti svalové kŕče a môže zostať naozaj paralyzovaný.

Yellow Jacket nemá príliš veľkú konkurenciu na trhu s takýmto typom krytov. Jediným možným konkurentom z hľadiska bezpečnosti mu môže byť firma Spraytect, ktorá vyrába puzdro so sprejom, ktorý spôsobuje slzenie a štípanie očí. No tento kryt stojí 39,95$ a jeho náplň je len na zopár použití, zatiaľ čo Yellow Jacket stojí však 149$ no môžete ho využívať podstatne dlhšie ako kryt od Spraytect a navyše ho môžete využívať aj ako externú batériu. Na produkt upozornil server The Verge.

yellow_jacket_iphone_case

Dnes nejčtenější

.